lørdag

Kongelige pupper

Det franske sladremagasinet 'Closer' gjorde det legendariske å trykke bilder av Kates pupper i dag. Javisst er det å gå over streken, hun har ikke akkurat møtt opp i Malaysia med stellet dinglende rett foran kameraene. Dessuten må en kongelig pupp ha ekstremt god markedsverdi; hun gjør ingenting 'ulovlig' - bare tar av seg bikinioverdelen med William tilstede. Han er hennes ektemann og har sikkert sett fruens frontpartier hundre ganger før.

På den annen side er det naivt å tru at at det ikke finnes en frekk paparazzi lurende et sted i en busk. Som kjendis må en bare nesten ta utgangspunkt i det. Dessverre. Det blir litt som Kristen Stewart som blei tatt i smasking på Rupert Sanders, og ikke Robert Pattinson. Hvordan hun turte det midt på lyse dagen, vel vitende om at fotografene lusker omkring overalt, har jeg ikke til dags dato ikke greid å finne noe logikk i.

Bildene av Kate og William var ikke ment for noen offentlighet. At det i hele tatt gjør at et magasin selger i bøtter og spann sier mye mer om oss enn om britiske kongelige.4 kommentarer:

 1. Jeg er egentlig ganske fascinert av hvilken oppstandelse en pupp eller to kan gjøre! Kongelig eller ikke... ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. @Heidi: Pupper og graviditeter. Synes ikke det skrives om noe annet i tabloidene, jeg..

   Slett
 2. Det er i grunnen en syk syk verden vi lever i. Tenk at noen gjør penger på en kongelig pupp og at det engasjerer som det gjør. Jeg er jammen glad jeg ikke er kjendis, hadde hatt paranoia. Jeg hadde uansett beholdt bikinien på.

  SvarSlett
  Svar
  1. @Elisabeth: Jeg hadde også beholdt bikinien på. Eller klærne, da. Jeg viser meg svært sjelden avkledd. Men det er tydeligvis penger å hente på Kates pupper, ellers ville vel ingen trykket bildene. Samme bladet trykket bildene av en døende Diana, så de har en noe lav moralsk terskel.

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...