søndag

Babyen har kommet!

Klikk på headeren for å komme til Balubabloggen! 

I de siste ukene har jeg vært gravid på to måter; 1.) fysisk 2.) teateralsk. Og før helga kom baby nr. 2! (Baby nr. 1 må vente litt til). Sammen med sju andre damer har jeg den siste tida fått gleden av å være med på å forme og etablere et helt splitter nytt regionsteater sammen Frilynt, teaterforbundet for barn og unge. Forbundet har gitt oss masse oppmuntringer og råd underveis (vi takker og bukker!), og nå er vi altså endelig i gang! Regionsteateret Baluba er herved offisielt! (Klikk her) Regionen vi representerer er Sørum, Aurskog-Høland og Rømskog, og tanken er å knytte bånd på tvers av kommunegrenser - samt gi et topp tilbud til mange. 

Sjøl om Frilynt (klikk her) er Norges største teaterforbund for barn og unge, så kommer også Baluba til å ha med voksne aktører. Nedre aldersgrense er satt til ti år, men vi har ingen øvre aldersgrense (hah!). Målet er å ha et aktivt og variert teatertilbud for både store og små og at vi skal ha det masse gøy sammen. Onsdag 26.september freser vi i gang med gratiskurs i teatersport/teaterleik, og skuespiller og regissør Frode Aleksander Rismyhr gjester oss. Det gleder vi oss til! Oppmøtet er i aulaen på Bjørkelangen videregående skole kl. 18 og vi holder på et par timers tid. Kurset er åpent for alle over ti år, og det er ingen krav om innmelding i Baluba for å delta.

Etterhvert vil det satt bli flere kurs og happenings utover høsten, så anbefaler alle å følge bloggen og facebooksida (klikk her) vår for oppdateringer. Hjemmeside kommer snart!

I desember starter prøvene til forestilling. Da får vi for første gang besøk av skuespiller/regissør/dubber, Heljar Berge (klikk her), i teateret for første gang. Noen av dere husker ham sikkert som skurk i Gråtassfilmene? Jepp, det er mannen som skal lede oss fram til en premiere utpå våren! Han har omtrent 300 produksjoner bak seg og vært i bransjen i mange år, og vi føler oss trygge på å bli godt ivaretatt og gleder oss til samarbeidet.

Og avslutningsvis: 

Movies will make you famous.Television will make you rich. But theatre will make you good! 
- Terrence Mann -


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...