søndag

Lydløs flyfødsel

For ikke lenge sia var det store oppslag om en eldre dame som kasta kattunger i søpla. Nå er det sjølsagt langt verre å hive en unge  på dynga, men det som forundrer meg i denne sammenhengen her er at det har foregått på et fly. Altså; ei dame har født en unge på et fly uten at noen har merka noe som helst. Det eneste "fornuftige" rommet å gjøre det på må jo være på toalettet - og alle veit jo hvor trangt det er. Det er jo nesten umulig å gjort sitt fornødende der, så åssen det er å føde et slikt sted er for meg ei gåte. Og hva med morkake og alt blodet som har en tendens til å komme samtidig? Det burde jo sett ut som ei slagmark der inne.

Det er godt at ungen overlevde, og jeg håper ingen forteller ham den fulle sannheten om åssen han kom til verden. Funnet på barnehjemstrappa høres tross alt bedre ut enn slengt på dynga.

15 kommentarer:

 1. Det er 6 milliarder av oss her, og nå har en av de blitt funnet i en søppelkasse. Hva er problemet?

  SvarSlett
 2. Ingen som stussa over at en høygravid dame i setet ved siden av plutselig ikke var gravid lenger?????

  SvarSlett
 3. Tror det er mer interessant å snakke om hvordan noen i det hele tatt klarer å kaste sitt eget barn i en søpledunk, ikke hvordan det gikk til.. Alle fødsler er forskjellige, og noen foregår faktisk veldig raskt og smertefritt. Noe som sikkert var tilfelle da jeg ikke tror noen planlegger å føde på et fly. Og de fleste gravide har stor mage en god stund etter fødselen og..

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal bli vanskelig å finne moren. Registrerer de ikke alle passasjerene i disse terrortider? Det må da være mulig å bruke passasjerlisten, spore opp alle kvinner i fruktbar alder og ta DNAtest...

  SvarSlett
 5. Men at det skal være vanskelig finne barnets mor har jeg vanskelig for å forstå... Passasjerlister, DNA... Det er jo tross alt begått en alvorlig forbrytelse, drapsforsøk?

  SvarSlett
 6. "Sosialtjenesten i Manila vil nå prøve å spore opp barnets mor, men innrømmer at det kan bli vanskelig."

  Flyets passasjerliste kanskje?

  SvarSlett
 7. En skrøne historie?

  SvarSlett
 8. Trodde ikke man hadde lov til å fly etter 8 mnd. Det er jo mulig at denne dama fødte for tidlig, men det må være relativt uoppmerksomme flyvertinner også. Man merker vel hvis en do er opptatt i en time (eller noe sånt), hvis en passasjer er borte fra setet sitt over lengre periode, hvis en passasjer begynner å bli ukomportabel (pga veer), hvis et vann går, hvis det er blod på doen, og det må naturlig nok komme blod på klærne til damen pga str på badet. Det er faktisk flyvertinnenes jobb å legge merke til sånne ting. Det er en grunn til at de går frem og tilbake i midtgangen før man letter. De ser etter evt problemer/redsler/sykdommer/trusler/uvanlige ting.

  neeeiii... tror ikke noe på denne historien.

  SvarSlett
 9. Det var ikke på flytoalettet de fant babyen. Det var på flyPLASStoalettet.

  SvarSlett
 10. Spedbarnet ble funnet i et fly fra selskapet Gulf Air, som kom fra Bahrain.

  SvarSlett
 11. "Personalet som rengjorde et fly på en flyplass i Filippinene fikk seg en overraskelse da de fant et nyfødt barn i søppelkassen på et av flyets toaletter"
  Såååå nei, det var nok i flyet og da er det vel bare å gå gjennom lista....hva skjer egentlig med mennesker?

  SvarSlett
 12. Hehe, anonym nr.2; Godt poeng!

  SvarSlett
 13. Ut i fra kleskodeksen i Gulfen, er det vel ikke så lett å se om ei dame er gravid eller ikke. Flyselskapene har vel ulike grenser for hvor seint i graviditeten man kan være, når man skal fly.
  Det kan jo være hundrevis av hushjelper og andre damer fra ulike land på et fly, og da er det vel ikke så lett å spore opp ei mor.
  Dersom det er ei fillipinsk hushjelp som er blitt utnytta av en araber, så er det ikke så enkelt å komme hjem til familien sin med et araberbarn. Fillipinske hushjelper har ofte mann og barn som venter hjemme, og de har høy respekt for familien sin hjemme, og for vertsfamilien ute. De blir ofte utnytta grovt av arabere.

  SvarSlett
 14. Uansett hvilken idiotisk grunn denne damen følte hun hadde for å legge igjen en nyfødt baby i søppeldunken, er det uansett helt sykt. Helt sykt. Hvis den damen ville beskytte barnet sitt, VET hun at hun kunne ha gitt han trygt fra seg til noen andre mennesker som kunne ta seg av han.. Sånne mennesker som det fortjener kun døden. Kommer aldri til å mene noe annet enn det. For noen idioter det finnes der ute. Desverre er det altfor mange av dem. Det er DE som skulle bli kasta på dynga.

  SvarSlett
 15. Fjellape - jeg mener du har et godt poeng her. En veit ikke hva bakgrunnen for at babyen endte opp som søppel. Vedkommende kan jo ha en mental lidelse for alt hva jeg veit. Men det som er merkelig her er alle de merkelige faktorene rundt; ansatte og medpassasjerer som tilsynelatende har vært totalt uvitende (og rimelig fraværende?!) på flyturen. Det er jo rimelig hermetisk situasjon å fly, i motsetning til en togtur - der passasjerer kommer og går hele tida.

  Passasjerlusta er sikkert et godt utgangspunkt for å finne gjerningskvinna (som politiet er sikre på at er ei kvinne i dette tilfellet..), men hvis det er organisert kriminalitet inne i bildet, så kan det jo sjølsagt dreie seg om falsk ID.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...