tirsdag

Mye morsommere med Carl I. Hagen enn utenfor..

Carl I. Hagen har rett, norsk politikk er mye morsommere med han enn uten han. Dessuten har FrP gått nedover på meningsmålingene den siste tida, så da er det lurt å få sneket ham inn bakveien som ordførerkandidat og dermed tilbake i rampelyset. Nå kan han plutselig delta i ulike debattprogrammer i sin fulle bredde igjen, ytre seg i øst og vest om gamle og innvandrere, og ha som et langsiktig mål å hale i land ei samarbeidsregjering med Høyre (her burde jeg egentlig skrevet Høgre for å irritere en viss språk-konservativ Kåre Willoch...) og kanskje et ordførerverv.

Carl I. Hagen og FrP vil nok alltid egne seg best i opposisjon, rett og slett fordi det er enklest å være der samt at det korresponderer godt med partiets noe sytete tilnærming til saker. Opposisjonsyting kan han, og det i en langt mer elegant utgave enn sin partikollega, Siv Jensen.

Velkommen tilbake til manesjen, Hagen.

6 kommentarer:

 1. Pussig at det er minioriteter med særkrav som skal styre utvilkngen av Oslo By . Har noen bedt disse komme hit eller er de her av egen fri vilje ?? Hvem har forfulgt disse Imamane i eget land tro ??? For dette er vel forfulgte asysøkere som har søkt nødhavn i Norge ikke sant ??

  SvarSlett
 2. Ja, nå blir de nervøse!
  Ille med folk som setter krav bak tilliten de har fått.. Dette liker de nok ikke, nei..
  Dette blir spennende...

  SvarSlett
 3. Ja, det var jo jævlig overraskende at svarting-parasittene ikke vil ha Hagen som ordfører!!!!
  Det fortjener ikke en overskrift på VGnett engang.

  SvarSlett
 4. Absolutt hele innlegget ditt er, i beste fall, naiv synsing og det reneste svada.

  SvarSlett
 5. Hehe, ser ut til at du har hatt besøk av noen skikkelig sympatiske typer på bloggen din, Karianne ;-)

  Jeg er enig i at Carl I. Hagen kan være underholdende, men han er nok litt ute av form. På "Politisk kvarter" i dag svarte han kun med "Vi må ... kremt ... STILLE KRAV" på samtlige spørsmål. Mulig han ikke tenker klart så tidlig om morran.

  Jeg synes vi må STILLE KRAV til Carl om at han får seg nok søvn og ikke drikker for mye rett før han legger seg. En demenstest bør vel også kanskje gjennomføres. Det kan jo hende at han må beskyttes mot seg selv.

  SvarSlett
 6. Hehe, jeg ler så spreller her, Ole-Ø.! *glis* På mange måter er Carl en dyktig politiker, uten at det betyr en er enig i alt han foretar seg.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...