torsdag

Hva er denne familien laga av?

Noe sier meg at denne familien består av et litt anna DNA-material enn de fleste av oss. Foreldrene er for lengst stødig etablert i bransjen, og Jaden har for lengst fått ei stjerne på stjernehimmelen til å blinke gjennom produksjoner som The Pursuit of Happyness og ikke minst Karate Kid . Nå kommer veslesøstra etter og skal ut med sitt første album. Foreldra vil i nærmeste framtid ha nok med å følge barna sine rundt på promoer og premierer, i steden for sine egne. Lille Willow ser jo allerede ut som en miniatyrutgave av Rhianna - og på Nobelkonserten i fjor hadde frøkna barberingstrendy skalle og lang lugg - som en veldig synlig og direkte allusjon til popdronninga.

Broren hadde forøvrig tidenes afro.

3 kommentarer:

 1. Det kan være flere årsaker inne i bildet. En er som du nevner, DNA. Av naturlige årsaker har det vært mye tabu mot å ta dette inn i debatter angående talenter, intelligens, osv. Mer forskning må til for å fastslå genenes innflytelse på våre mentale egenskaper.

  Så har vi oppdragelse og foreldrenes innflytelse. Disse barna har helt klart vært født inn i en familie perfekt for kunsterisk utfoldelse, og som gode foreldre gjør med barn de er glade i; Gir dem en så god oppdragelse som det er mulig å få til.

  Så har vi en tredje mulighet, og det er kontaktnettverket. Vi kan ikke utelukke at de har foreldre som kan trekke i tråder og få til ting andre barn med gode talenter, men med normale foreldre bare kan drømme om. Jeg regner med at nepotisme er like utbredt blandt de kunstreiske som det er i politikken og næringslivet.

  Hilsen Øyvind

  SvarSlett
 2. Nepotisme er ordet. Synes direkte synd på de søte små som sikkert synes det er fantastisk moro å drive på som de gjør...men burde ikke mor og far tatt litt større ansvar? Synes de pusher frem barna som små små kassaapparat. Pjuk.

  SvarSlett
 3. Hva med bare pr-kåthet? De er sikkert arvelig betinga samt at miljøet legger til rette for det. Ellers må jeg bare berømme Jaden for håret. Og han er faktisk et skuespillertalent, på lik linje med Drew Barrymore i E.T. Får bare håpe at likheten begrenser seg til det.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...