tirsdag

Rocka röven av högern

Det blir liv og røre i valgkampanjen er i ferd med å stramme seg til og bilder av ei lettkledd dame plutselig lekker ut overalt i forbindelse med Vänsterpartiets familiefest. (Hva er en slik familiefest, egentlig?? Og hva pleier en vanligvis å gjøre på slike fester?) Det er ikke til å komme unna at det er kanskje ei smule uheldig at slike bilder havner rundt omkring, men det jeg lurer på er hva slags ulv i fåreklær en har med å gjøre her? Og hva har han fått av lommepenger for å gi fra seg bildene? Det er jo ikke så sannsynlig at Vänsterpartiets egne ville løpt til redaksjonene med disse bildene. Det er godt mulig at Fredrik Reinfeldt har hatt et mandat inne på denne festen i håp om at effekten av bildene vil øke forspranget til det borgelige regjeringsalternativet allerede har. Da hjelper det så lite at Staffan Nordberg etter evne prøver å poengtere at dette var et burlesk show (for det er jo tross alt en finere og mer sofistikert form for stripping) når alle overskriftene inneholder ordet "strippeshow". 

Hva SV, som det norske søsterpartiet, har med saken å gjøre -  veit jeg ikke. Partiets navn nevnes allerede i overskrifta og seinere igjen i brødteksta som ei klargjørende setning på hva relasjonen mellom disse to partiene er, men ikke i forhold til saka.

5 kommentarer:

 1. På svar om hva SV har med dette å gjøre er det vel så enkelt at de ikke fant annet dritt å skrive om SV i dag, og derfor overeksponerer en ikke-sak fra svensk valgkamp som kan vinkles til noe negativt om SV...
  Så komplisert, men dog så enkelt.

  SvarSlett
 2. Det er jo dessverre slik at det ikke er annet enn dritt å skrive om SV; partiet der et par regjeringsplasser betyr mer enn partiets prinsipper og program.

  SvarSlett
 3. Er ikke det dårlig journalistikk, da?? Men det er klart - hva som helst for å få lesere. Norske avisredaksjoner er jo fyllt til randen av SV'ere, så litt vanskelig dette her.

  SvarSlett
 4. Kanskje SV nevnes for å ungå forvirring med det norsk Venstre.

  SvarSlett
 5. Oups, ei stor fallgruve! Hehe.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...