tirsdag

Portveien 2 - bygge og bo..For alle oss som vokste opp på 80-tallet, så var Portveien det store it-programmet på barne-tv. Hver ettermiddag kl. 18.00 gjaldt det å komme seg på plass foran skjermen for å glo på Eli og Jarl. Jeg undra meg alltid veldig over hvorfor de to ikke var gift, og hadde en vag mistanke om at de var hemmelig kjærester. Noen andre som hadde samme mistanke??


Kom over introen til Portveien 2 på YouTube. Kvapp skikkelig da jeg så hallodama. Trudde først det var Pernille Sørensen.


I grew up in the 80s and watched the TV-show 'Portveien 2', which was a popular tv-program for children. I found the show's intro on YouTube and was startled by the hello lady. She looks like the Norwegian comedian Pernille Sørensen. 16 kommentarer:

 1. Hahaha!! Ja, det kunne fint vært Pernille Sørensen;-)) Portveien 2, ja. Lider fremdeles av trangen til en kolonihagehytte med husgiraff...

  SvarSlett
 2. Portveien 2 va d beste barnetv på 80-tallet. =)Husket Hallodamen også, bare ikke at ho va innmari lik Pernille Sørensen. haha..

  SvarSlett
 3. @Hege: Raffen, var det ikke? Fin fyr! Hehe. Jeg spekulerer i om hallodama er Pernilles mamma. Men Google kan ikke gi meg noen svar. Huff.

  SvarSlett
 4. @Anna: Enig! Best mer Jarl Goli, vendte meg aldri helt til han fyren som kom etter. Jeg huska ikke hallodama, så trudde jo egentlig at dette var en sketsj. Med Pernille.

  SvarSlett
 5. Ja, jeg husker godt Portveien 2, jeg trodde også de var kjærester. Det var så mange koselige serier på barne-tv på den tida, synes de kunne sendt noen i reprise. Labbetuss bl.a.

  SvarSlett
 6. Jeg var litt småforelska i Jarl Goli, og Ta en potet sangen dukker fortsatt opp med jevne mellomrom :) Artig å mimre

  SvarSlett
 7. Vi var ikke fornøyd da d dukket opp en annen fyr vi heller.. Tror hallodamen jobbet der i mange, mange år. Husker bare navnet på ho andre som var der i mange tiår, Ragnhild..

  SvarSlett
 8. @Britt: Helt klart!! Men barne-tv på den tida gikk veldig saaaaakte. I dag så må det være så mye action hele tida! Jeg skal legge ut et nytt klipp etterhvert, og da skjønner du hva jeg snakker om. Hehe.

  SvarSlett
 9. @Bøllemamma: Da var vi to. Eller, min jenteintuisjon skjønte liksom at han Jarl var det noe med. 'Ta en potet' hadde jeg glømt helt bort! Takk for påminnelsen *ahhhh*

  SvarSlett
 10. @Anna: Ragnhild er vel der ennå?? *humre* Pernilledama jobba der helt sikkert i mange år. Men da var Pernille bare ei lita jente, så vi hadde liksom ingenting å sammenlikne med den gangen.

  SvarSlett
 11. Ah Portveien har jeg mange gode minner fra!! Det var bra barnetv det :) Og det ligna faktisk på Pernille Sørensen hehe :)
  Sv: Så koselig at du fant veien til min blogg! Jeg synes det er koselig å skrive om gamle barneminner, selv om det ikke er noe jeg skriver mye om! Men jeg synes barnetv var mye bedre før :)
  Vet ikke helt åssen du følger wordpressblogger. Men tror det er en linje helt øverst på siden hvor du kan klikke på Follow. :)

  SvarSlett
 12. Barne-tv i dag er da vitterlig mye skrik og skrål.. Og høgt tempo. De måtte slutte å sende Skomakergata fordi ungene kjeda seg. (Hva!?) Jeg har sendt en forespørsel til deg på på mail (via bloggen din) om følge, også trur jeg du må bekrefte den? Litt usikker.

  SvarSlett
 13. Ja hun ligner veldig he he ;) Jeg digget også denne serien ! Og var nok litt småforelska i Jarl ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 14. haha! trodde først det var en parodi fra pernille her nå jeg.. og at du skulle lure oss!
  det var da vannvittig likt!

  SvarSlett
 15. @Whitebite: Ikke sant?! Var helt overbevist om at det var en sketsj. Det hadde jo ikke vært helt ulikt Pernille, mener jeg *hehe*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...