onsdag

Vinn premierebilletter til Twilight!

I løpet av ett år har jeg lest/sett meg opp på gamle vampyrer, nye vampyrer, blod, varulver og hekser. Snart er det Twilightpremiere på den første av to filmer til siste boka i serien; Breaking Dawn. Tusenvis av jenter (og damer) står og tripper i forventning for å møte igjen Edward og Jacob. 

Jeg snubla litt tilfeldig over en konkurranse på Aftenposten.no, der du kan vinne billetter til Norgespremieren. Og gjett hvem som kommer?? Jo, Taylor Lautner. 


Det er også muligheter for å vinne VIP-billetter til den skandinaviske premieren i Stockholm. Der dukker Robert Pattinson (Edward Cullen) og Ashley Green (Alice Cullen) opp. Trykk her for å bli med i konkurransen! 

I'm thirsty! Are you?


Les også: Kan Edward prompe?


10 kommentarer:

 1. Jeg har bare sett den første av disse filmene, men synes jo egentlig den var ganske så bra, så kanskje jeg må få med meg de andre.

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 2. Jeg har aldrig været særlig meget til Twilight overhovedet. Jeg er faktisk lidt i tvivl, om jeg har set alle filmene indtil videre. Jeg tror nok, at jeg har set tre :)

  Og jeg er ikke særlig god til det med at finde ud af, hvilke danske bøger der er meget fremme for tiden - jeg tror simpelthen ikke at der er nogle, hehe :)

  SvarSlett
 3. oooh..gosh!
  liker Twilight! Spesielt den første, og musikken er magisk!

  SvarSlett
 4. @Stina: Kanskje Harry Potter er mer i din gate??

  SvarSlett
 5. @Whitebite: Musikken er fin, ja. Pattionson synger vel 'Bella's Lullaby' - gjør han ikke?? *Karianne liker Pattinson*

  SvarSlett
 6. Kult ! skal gå inn og sjekke ut konkurransen! Jeg gleder meg veldig til filmen kommer :) stor Twiligh fan!!

  SvarSlett
 7. Aha! Frende <3 Hehe. Er du Team Edward eller Team Jacob??

  SvarSlett
 8. Må vel si at jeg er Team Edward!! ahhhh for en skjønn mann!! Liker Jacob også, men heier på Bella og Edward :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...