fredag

Alltid en ekspert

Jeg har lagt merke til at i slike saker som Lasermannen 2, så kommer alltid avisene drassende med en ekspert. Denne gangen er det rettpsykiater Sten Levander som er hanka inn, og han mener at gjerningsmannen er en mislykka (men begava) akademiker på under 25 år med den velklingende diagnosen "schizofren psykopat". Men hva om det er ei dement dame på over 60 som løper rundt og skyter på folk? Det er kanskje litt tidlig å spekulere i hvem gjerningsmannen/kvinnen er? For min del holder det i grunnen at de fanger vedkommende og får Malmøs gater trygge igjen. Så kan diagnosene få komme seinere.

24 kommentarer:

 1. Helt enig, ingen vet hvem dette er. Jeg tror disse ekspertene liker å se navnet sitt i mediene og derfor uttaler de seg om ting de vet like lite om som oss. Jeg tror dessverre ikke at Malmøs gater blir trygge igjen om de fanger vedkommende, i Malmø har de også andre store problemer.

  SvarSlett
 2. Nei, man vet selvsagt ikke hvem det er, men det er veldig ofte ekspertene ved noe om modus og det er veldig ofte de har rett. Det er jobben deres det... Får ikke håpe noen blir overrasket over at du klarer å rette en engelskstil når du er engelsklærer.

  SvarSlett
 3. Hvordan gjøre "Malmøs gater trygge igjen?" Svar: send muslimene hjem til Muslimstan.

  SvarSlett
 4. Anonym sa... : jøss en skikkelig intelektuell tungvekter.... Pek gjerne ut "muslimistan" på verdenskartet, Einstein.. kanskje du skulle holde deg til Lego, istedenfor samfunnskommentarer?

  SvarSlett
 5. At det er en iskald fisk av en psykopat, betviler jeg ikke, men å diagnosere schizofreni, er vel litt på kanten. Det er å tro at stemmer befaler vedkommende å drepe..ofte misbrukt i rettsaker av spesielt innvandrere så de skal slippe fengsel og heller få psykiatrisk behandling en stund og deretter slippes løs med noen pillebokser.

  SvarSlett
 6. Ingen VET egentlig hva eksperten har uttalt.
  Har Journalisten uflaks, har eksperten vært på ferie denne uka, da uttalelsen falt, og har han ikke hørt om saken, før han leser om den i avis neste uka når han kommer hjem fra ferie, fra "charter-feber" blir han vel overraska.
  Neste episode med Svein og Bingodamene kommer neste tirsdag kl. 20.30 på TV3.
  Hvis DETTE kan bevises, da er det journalisten
  som er Schizofren og ikke den man omtaler i artikkelen.
  De som gjør rare ting har bipolar, manisk eller helst ADHD diagnoser.
  Schitzoer gjør verken mer eller mindre rare ting enn folk flest.
  Det som betegner en schitzo er at denne forestiller seg noe som ikke eksisterer, eller har tanker om noe som heller ikke eksisterer kaldt hallusinasjoner. Vi kjenne alle Skybert, gjør vi ikke?

  SvarSlett
 7. @Anonym 16:00

  Det er ikke vanskelig å peke ut Muslimstan på kartet. I stedet for Muslimstan tenk "umma", dvs. alle land hvor muslimene holder makten (kanskje Norge og Sverige kan snart inkluderes.) Dit burde muslimene sendes hvor de kan praktisere deres faenskap så mye de vil. Der kan de gni trynet i bakken og stikke ræva i lufta og gnåle og gneldre til allahen deres dagen lang. Der kan de steine kvinner, begrave tenåringsjenter levende, kutte armer og bein av folk, brøle i gatene mens de bærer plakater av gamle skjeggaper, brenne flagg, og herje og drepe. Det er de gode til, muslimene, i tillegg til å vaske romper. Det var jo grunnen til at de ble sluppet inn i Skandinavia, var det ikke? For å vaske romper. Muslimer er førsteklasses rompevaskere.

  SvarSlett
 8. Svar til Anonym 16:00

  Det var vel egentlig ikke dette artikkelen handlet om? Ingen ting av dette kan forsvares. Å forsvare en gal morder med håpløs og trangsynhet, fremmedfrykt og rasisme er mildt sagt latterlig. Skummelt at vi har slike menn som deg her i Norge...

  Lurer bare på hvor vi skulle ha sendt deg?

  SvarSlett
 9. @Anonym:19:05

  "Der kan de steine kvinner, begrave tenåringsjenter levende, kutte armer og bein av folk, brøle i gatene mens de bærer plakater av gamle skjeggaper, brenne flagg, og herje og drepe. Det er de gode til, muslimene"

  Og tross for alt dette, antyder du at det er derfor helt greit skyte alle innvandrere, muslimske eller ei om de straks ikke peller seg ut? Hva med de som er født og oppvokst her? Hva med barn?

  Om alle i skandinavia var og tenkte som deg har vi vel sett i New York Times:

  "Scandinavia, a region where they can shoot, maim, torture minorities (gays, foreingers, religious/not religious, intellectuals, wealthy), threaten and execute anyone whom they don't like because they believe everyone is inferior to them, especially people whos skin is dark or brown (where and how they grew up is unimportant)

  An expert on society mentality said:

  Different cultures still have the same shortsighted vicious shitheads. Thank god USA isn't overrun by these aggressive people who believes in national superiority gives rights to might."

  SvarSlett
 10. @ Anonym litt lenger opp: De har oversatt artikkelen feil i VG. Eksperten sier aldri "Schizofren". Han sa "schizoid psykopat". Noe som er noe helt annet og som kanskje i større grad passer med virkeligheten.

  SvarSlett
 11. Hvorfor skal enkelte alltid dra inn ADHD.
  ADHD er ikke farlig,skal ikke gis strafferabatt på dette,det har det heller ikke tatt hensyn til i rettsystemet.
  AD/HD diagnostiseres på grunnlag av visse karakteristiske symptomer. Hovedtypene er: uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Noen mennesker har alle tre kjernesymptomene (AD/HD kombinert type), mens andre kan ha primært uoppmerksom eller hyperaktiv/impulsiv type.
  Med litt tilretteleggging så fungere vi helt ok.

  SvarSlett
 12. Det er ikke bare muslimer som kan gå rundt og drepe ukjente. (I USA var det John Muhammad som skjøt folk i Washington D.C. for omtrent 10 år siden. I Holland har de muslimske morderne herjet titt og ofte, eller er Theo v. Gogh og Pim Fortuyn glemt allerede? Og i Danmark må avistegnere leve med politibeskyttelse mot de muslimske snikmorderne.) Det er ikke så merkelig at en fyr som Malmøskytteren har oppstått. Når muslimene oppfører seg som villdyr viser de veien til alle andre som vil slåss. Muslimenes nærvær i Skandinavia har ført til samfunnets forpestelse og forråtnelse - alt går i dass når disse primitive jævlene ankommer med imamene deres, helvetes skjeggaper, dødsfiender av kristne og jøder. Muslimene er rompevaskere med gifttenner. Ut! Tilbake til Muslimstan!

  SvarSlett
 13. "Lasermannen,hurra!!!"

  SvarSlett
 14. Jeg mener det motsatte jeg da,"at Sten Levander er en schizofren psykopat!!"Han kan jo ikke være god i hodet den mannen,det sier seg jo selv,når du er psykolog!!Jeg mener psykologer er utilregnelige,farlige,psykopater,og evneveike!
  De tror de er jævla glupe,men se på dem da,stakkars,de har små sammenklemte hoder,og grunnen er sikkert en trang fødsel,med hjerneskade...

  SvarSlett
 15. Det her har ingenting å gjöre med muslimer, denne gale personen som går rund på Malmös gater og skyter uskyldige mennesker vet ikke hvem som er muslim å ikke muslim. Det her er en psykopat som tror at han/hun har moro å drepe mennesker, men för eller senere blir han tatt og da hoper jeg at han blir hengt så får han smake sin egen medisin.

  SvarSlett
 16. Du verden, så mye hat, så mye hat...
  Ikke rart verden drives mot kanten.
  Vi hater mennesker vi ikke har noen kjennskap til, kanskje ikke engang har giddet å hilse på eller slå av en prat med dem, få høre hva de har på hjerte eller hvilken opplevelser har de hatt i livet, hvorfor er de her og hva fikk dem til å forlate landet sitt, hjemmene sine og sine nær og kjære.
  Er det Fattigdom? Krig? mangel på frihet og demokrati i hjemmelandet?
  Selv kommer fra Iran og tilhører den sist nevnte gruppen.
  Mange tror jeg er muslim,,, feil. Jeg er faktisk ateist. Mange tror jeg har kommet her pga. fattigdom,,, feil. Jeg kommer fra en velstående familie hvor penger var den siste jeg tenkte på. Noen kanskje tror at jeg er av de ubruklige utlendiner som snytter og lever av den Norske staten,,, gjett hva, feil igjen. Jeg har bodd i Norge i 23 år og har jobbet i 21 år.
  Poenge mitt er, så mye kan mange ta feil av meg og av oss, for det er mange av oss som lever et anstendig liv og bidrar til felleskapet.
  Jeg er ateist men jeg kjenner mange muslimer både de jobber med og dem jeg kjenner privat og jeg er kjent for å være veldig klar direkte når det gjelder mine meninger ang. gud og religion, men ikke en eneste gang har jeg opplevd noen uhyggelig eller negativt fra disse menneskene, så for meg er det ganske rart og høre dere sier at alle muslimer er ute etter å drepe de vantroe.
  Noen ekstremister finns blandt muslimer selvfølgelig, men vi snakker om noen tusentall blandt 1 millijard mennesker.
  Jeg har også hørt mange ganger folk sier at, ikke alle muslimer er terrorister men alle terrorister er muslimer. Det er kanskje riktig, men vi glemmer at det er muslimer som er blitt innvadert, akkupert, kolonisert og frarøvet sine rikdom gjennom århundre av vesten.
  Hadde muslimer gjort det samme mot de vestlige verden, ville kristne ekstremister vært like onde som muslimske.
  Jeg liker ikke religion fordi jeg mener at den er en av grunnene til splittelse blandt mennesker, men ikke den eneste.
  Mennesker med en annen hudfarge eller kultur blir ofte missliket bare fordi de ser annerledes ut. Vi mennesker har en tendens til å hate en som ikke tror og gjør som oss eller kler seg annerledes, spiser og snakker annerledes osv.
  I vesten liker man å tro at man er bedre enn f.eks. en i østen og at man er mere sivilisert i vesten enn i ellers andre steder i verden, Men vi glemmer kanskje at sivilisasjon kommer nemlig fra østen og fra landene som Persia, Egypt osv. Det er bare det at politikk, undertrykkelse og maktsyke folk har synket dem langt ned mot bunnen.
  Til slutt til deg som ser ned på disse mennesker og kaller dem for aper og rompevasker og villmann, du burdte kanskje komme deg litt ut fra bobla di og bli litt kjent med noen av de. Jeg tror du vil bli overrasket over hvor gjestfrie, snille og ydmyke de kan være når du setter foten din inni deres dørstokk.
  Synes du kriminalitet er høyt blandt innvandre, burdte du vite at fattigdom er største årsaken til det. En velstående normal menneske vil neppe drive med kriminalitet og det er nettop fattigdom som må bekjempes og den bekjempes ikke med hat men med forståelse.

  Ha en riktig go helg alle sammen...

  (Beklager mine mange skrive feil, er ikke så flink til å skrive)

  SvarSlett
 17. @Ali:

  Det som jeg virkelig hater er når muslimene "ber" til allahen deres. Jeg synes det er et skremmende syn når tusener av menn samtidig gnir trynet i bakken, stikker ræva i lufta, og ber til forestillingene de har i huet. Det er en slags religiøs gruppetenking som vi har kvittet oss med i vesten etter århundrers kamp mot kirken, da hundretusener av ofre ble fengslet, torturert, og brent levende av de religiøse myndighetene. Skal vi nå måtte underkaste oss fanatiske muslimer som gnåler om hvor flott Islam er, og at vi er vantro hunder, griseetere, og at mødrene og søstrene våre er horer fordi de ikke kler seg "sømmelig?"

  Det er i bunn og grunn ikke muslimenes feil at de er i Europa, men de europeiske venstrevridde regjeringene som har sluppet dem inn. Hvorfar skal jeg bry me om at det er en mangel på fridom og demokrati i de muslimske landene? Det er jo deres land og muslimene styrer dem som de vil. Det er ingen andres skyld at de har latt undertrykkerne herje, og jeg foreslår at hvis muslimene vil ha frihet og demokrati så installerer de demokratiske regjeringer i sine egne land. Hvorfor skal vesten fungere som sikkerhetsventil for folk som ikke er villige til å forandre sine egne systemer og levemåte? Hvordan tror du at frihet og demokrati oppsto i vesten? Ble det gitt oss av makthaverne? Nei, demokratiet ble kjempet for av vestens folk, men nå ser vi at muslimene som har blitt sluppet inn undergraver vår frihet og prøver å innføre muslimske skikker og sedvaner i vesten i stedet for å følge våre levemåter.

  Det at de radikale muslimene er i mindretall ("noen extremister") og at de fleste muslimene er fredelige er sannelig ikke beroligende. Nazityskland var også styrt av et mindretall som var nazister men det fredelige flertallet turte ikke gå mot dem, akkurat som imanene og moralpolitiet dominerer i de muslimske miljøene. Hvis muslimene hadde villet gi opp de religiøse fantasiene sine og levd som flertallet vanlige europeere (som gir blanke faen i Jesus og kirken og annet religiøst tøys) hadde jeg ikke hatt det minste imot dem. Men muslimene tviholder på det de har brakt med seg av primitivisme, med østlige sedvaner som kvinneundertrykkelse, æresdrap, og annet faenskap. Dette er ikke akseptabelt her! Vær så snill og reis hjem til deres land og frigjør deres egne samfunn fra tyranni og religiøs undetrykkelse. Det er ikke vår skyld at dere ikke kan leve med hverandre, så bring oss ikke det dere flyktet fra. Vi vil ikke ha det! Vesten er vårt territorium og ikke ei søplekasse hvor enhver kan komme og tvinge folk til fremmede levemåter.

  Det at "sivilisasjon kommer nemlig fra østen og fra landene som Persia, Egypt osv" er ikke sant, i tillegg til at det som fantes av sivilisasjon i østen forsvant mange hundre år siden. Vår vestlige sivilisasjon ble grunnlagt av grekerne, romerne, og jødene, stikk i strid med østlige kulturer som perserne. Vesten hadde demokrati da perserne hadde "Store Konger" - absolutistiske tyranner, og senere kom muslimene ut av araberhalvøya og brente og drepte i allahs navn. Det er nok veldig lenge siden østen hadde noe annet å by på enn kebab.

  SvarSlett
 18. @Ali:

  Det som jeg virkelig hater er når muslimene "ber" til allahen deres. Jeg synes det er et skremmende syn når tusener av menn samtidig gnir trynet i bakken, stikker ræva i lufta, og ber til forestillingene de har i huet. Det er en slags religiøs gruppetenking som vi har kvittet oss med i vesten etter århundrers kamp mot kirken, da hundretusener av ofre ble fengslet, torturert, og brent levende av de religiøse myndighetene. Skal vi nå måtte underkaste oss fanatiske muslimer som gnåler om hvor flott Islam er, og at vi er vantro hunder, griseetere, og at mødrene og søstrene våre er horer fordi de ikke kler seg "sømmelig?"

  Det er i bunn og grunn ikke muslimenes feil at de er i Europa, men de europeiske venstrevridde regjeringene som har sluppet dem inn. Hvorfar skal jeg bry me om at det er en mangel på fridom og demokrati i de muslimske landene? Det er jo deres land og muslimene styrer dem som de vil. Det er ingen andres skyld at de har latt undertrykkerne herje, og jeg foreslår at hvis muslimene vil ha frihet og demokrati så installerer de demokratiske regjeringer i sine egne land. Hvorfor skal vesten fungere som sikkerhetsventil for folk som ikke er villige til å forandre sine egne systemer og levemåte? Hvordan tror du at frihet og demokrati oppsto i vesten? Ble det gitt oss av makthaverne? Nei, demokratiet ble kjempet for av vestens folk, men nå ser vi at muslimene som har blitt sluppet inn undergraver vår frihet og prøver å innføre muslimske skikker og sedvaner i vesten i stedet for å følge våre levemåter.

  Det at de radikale muslimene er i mindretall ("noen extremister") og at de fleste muslimene er fredelige er sannelig ikke beroligende. Nazityskland var også styrt av et mindretall som var nazister men det fredelige flertallet turte ikke gå mot dem, akkurat som imanene og moralpolitiet dominerer i de muslimske miljøene. Hvis muslimene hadde villet gi opp de religiøse fantasiene sine og levd som flertallet vanlige europeere (som gir blanke faen i Jesus og kirken og annet religiøst tøys) hadde jeg ikke hatt det minste imot dem. Men muslimene tviholder på det de har brakt med seg av primitivisme, med østlige sedvaner som kvinneundertrykkelse, æresdrap, og annet faenskap. Dette er ikke akseptabelt her! Vær så snill og reis hjem til deres land og frigjør deres egne samfunn fra tyranni og religiøs undetrykkelse. Det er ikke vår skyld at dere ikke kan leve med hverandre, så bring oss ikke det dere flyktet fra. Vi vil ikke ha det! Vesten er vårt territorium og ikke ei søplekasse hvor enhver kan komme og tvinge folk til fremmede levemåter.

  Det at "sivilisasjon kommer nemlig fra østen og fra landene som Persia, Egypt osv" er ikke sant, i tillegg til at det som fantes av sivilisasjon i østen forsvant mange hundre år siden. Vår vestlige sivilisasjon ble grunnlagt av grekerne, romerne, og jødene, stikk i strid med østlige kulturer som perserne. Vesten hadde demokrati da perserne hadde "Store Konger" - absolutistiske tyranner, og senere kom muslimene ut av araberhalvøya og brente og drepte i allahs navn. Det er nok veldig lenge siden østen hadde noe annet å by på enn kebab.

  SvarSlett
 19. @Ali:

  Det som jeg virkelig hater er når muslimene "ber" til allahen deres. Jeg synes det er et skremmende syn når tusener av menn samtidig gnir trynet i bakken, stikker ræva i lufta, og ber til forestillingene de har i huet. Det er en slags religiøs gruppetenking som vi har kvittet oss med i vesten etter århundrers kamp mot kirken, da hundretusener av ofre ble fengslet, torturert, og brent levende av de religiøse myndighetene. Skal vi nå måtte underkaste oss fanatiske muslimer som gnåler om hvor flott Islam er, og at vi er vantro hunder, griseetere, og at mødrene og søstrene våre er horer fordi de ikke kler seg "sømmelig?"

  Det er i bunn og grunn ikke muslimenes feil at de er i Europa, men de europeiske venstrevridde regjeringene som har sluppet dem inn. Hvorfar skal jeg bry me om at det er en mangel på fridom og demokrati i de muslimske landene? Det er jo deres land og muslimene styrer dem som de vil. Det er ingen andres skyld at de har latt undertrykkerne herje, og jeg foreslår at hvis muslimene vil ha frihet og demokrati så installerer de demokratiske regjeringer i sine egne land. Hvorfor skal vesten fungere som sikkerhetsventil for folk som ikke er villige til å forandre sine egne systemer og levemåte? Hvordan tror du at frihet og demokrati oppsto i vesten? Ble det gitt oss av makthaverne? Nei, demokratiet ble kjempet for av vestens folk, men nå ser vi at muslimene som har blitt sluppet inn undergraver vår frihet og prøver å innføre muslimske skikker og sedvaner i vesten i stedet for å følge våre levemåter.

  (fortsettes ...)

  SvarSlett
 20. @Ali (del 2:)

  Det at de radikale muslimene er i mindretall ("noen extremister") og at de fleste muslimene er fredelige er sannelig ikke beroligende. Nazityskland var også styrt av et mindretall som var nazister men det fredelige flertallet turte ikke gå mot dem, akkurat som imanene og moralpolitiet dominerer i de muslimske miljøene. Hvis muslimene hadde villet gi opp de religiøse fantasiene sine og levd som flertallet vanlige europeere (som gir blanke faen i Jesus og kirken og annet religiøst tøys) hadde jeg ikke hatt det minste imot dem. Men muslimene tviholder på det de har brakt med seg av primitivisme, med østlige sedvaner som kvinneundertrykkelse, æresdrap, og annet faenskap. Dette er ikke akseptabelt her! Vær så snill og reis hjem til deres land og frigjør deres egne samfunn fra tyranni og religiøs undetrykkelse. Det er ikke vår skyld at dere ikke kan leve med hverandre, så bring oss ikke det dere flyktet fra. Vi vil ikke ha det! Vesten er vårt territorium og ikke ei søplekasse hvor enhver kan komme og tvinge folk til fremmede levemåter.

  Det at "sivilisasjon kommer nemlig fra østen og fra landene som Persia, Egypt osv" er ikke sant, i tillegg til at det som fantes av sivilisasjon i østen forsvant mange hundre år siden. Vår vestlige sivilisasjon ble grunnlagt av grekerne, romerne, og jødene, stikk i strid med østlige kulturer som perserne. Vesten hadde demokrati da perserne hadde "Store Konger" - absolutistiske tyranner, og senere kom muslimene ut av araberhalvøya og brente og drepte i allahs navn. Det er nok veldig lenge siden østen hadde noe annet å by på enn kebab.

  SvarSlett
 21. Jeg ber om unnskyldning for at innlegget mitt ble publisert flere ganger. Da jeg prøvde å legge det inn fikk jeg melding om at innlegget var for langt, så jeg delte det i to. Men nå ser jeg at det lange innlegget be publisert til tross for feilmeldingen. Beklager.

  SvarSlett
 22. Be heller om unskyldning for hva du har fått deg til å skrive i denne bloggen. Igjen viser du en trangsynhet på linje med de verste lengst på høyresiden. Det nytter ikke å se verden i sort/ hvitt!

  Du må huske på at religionsfrihet og humanetiske verdier er en viktig del av Norges kultur. Å ta inn flyktinger er ikke noe vi kan velge. Vi er nødt, og vi skal hjelpe medmennesker. Det er et moralsk ansvar vi har, som er så heldige å bo i rike Norge. Hva er grunnen idag til at taliban har makten i Afghanistan? Det er pågrunn av Vesten! Vesten som du skryter opp i skyene. USA støttet taliban med våpen og opplæring mot Sovjet og lot Taliban ta over ansvaret.

  Du må huske på at det er svært mye positivt vi får ut av integreringen innenfor arbeidskraft og ikke minst kulturelt.

  Et tips til deg.. Lås deg inn i bunkersen din med mrs Braun. Skjær litt brunoss med ostehøvelen og heng en binders på budnaden din og bli der! For utenfor hjelper Norge tusenvis av skjebner fra overgrep og urettferdigheter, samtidig som det skjer fantastiske ting med Norges kultur!

  SvarSlett
 23. @anonym 23:32 :

  Så, "å ta inn flyktinger er ikke noe vi kan velge?" For noe sprøyt. Naturligvis kan et land velge de som blir sluppet inn. Det er ikke noe som blir bestemt av "gud," men regjeringen (og kanskje velgerne hvis det er noen som lytter til dem.) Det er bare arrogante og tyranniske forståsegpåere som drasser inn titusenvis av primitive innvandrere ute å engang spørre befolkningen. Hvis det hadde vært folkeavstemning over innvandringen, hvor mange muslimer og somaliere tror du hadde fått innpass? Vi har sannelig ikke ansvar for en milliard mennesker der ute i verden som lever som villdyr.

  Billig arbeidskraft er ingen grunn til at Europa skulle miste sin kultur og særpreg. Muslimer er velkomne som besøkere og turister, men ikke som et permanent fremmedelement, en uassimilerbar folkegruppe som tviholder på sin overtro og lager kvalm i europeiske land som klarte seg fint i århundrer uten dem. Innvandrerne sier ofte at de kom til Norge som arbeidskraft for å ta jobbene som nordmenn ikke ville ta, som f.eks. arbeid i eldreomsorgen, som såkalte "rompevaskere". Men sannheten er at nordmenn ville ha tatt disse jobbene hvis de hadde vært anstendig lønnet. Faktum er at innvandrerne kom til Norge som BILLIG arbeidskraft, og det er mye penger å tjene når det er store grupper av lavtlønnede arbeidere i samfunnet. Næringslivet fisker ofte i dette tjernet, og dette er grunnen til at Høyre er sånne innvandringsforkjempere, f.eks. Høyresiden hadde nok ikke vært så brennende for innvandring hvis det ikke hadde vært for pengene. Dette er en type av "insourcing", en globaliseringsmetode. Næringslivet kan simpelthen ikke holde fingrene vekk fra all den billige arbeidskraften i Asia. Hvis jobbene ikke kan bli sendt ut, eller "outsourced", så kan de jaggu bringe de billige arbeiderne inn. I alle tilfelle er det vertlandets arbeidere som tar støyten ved at lønnene faller. Sosialistene har feilet i sin primære oppgave: å sikre at arbeiderne får en rettferdig del av rikdommene de har opparbeidet. I stedet har sosialistene ved sin innvandringspolitikk undergravet dem som har brakt dem til makten.

  Så nå har vi den merkverdige situasjonen at alle som er imot tøylelsesløs innvandring fra den tredje verden blir kalt nazist. Det beviser jo bare at visse folk ikke har peiling på hva det innebærer å være nasist, men bruker ordet som et alminnelig skjellsord, det verste de kan forestille seg. Alt det der renner av som vann på gåsa.

  Ja, jeg er ening i at det skjer "fantastiske" ting med Norges kultur - en forpestelse og forråtnelse av det som pleide å være et fint land men som nå synker i et morass av voldtekter, forbrytelser, primitiv religiøsitet, og gruppehat. Men kebab smaker bra, det tilstår jeg fritt. Kanskje det burde avbildes på et nytt norsk flagg: en kebab midt i korset som en hyllest til de "nye nordmennene." Fra avstand ser jo kebab ut som bikkjedritt, så det ville kanskje være passende.

  SvarSlett
 24. Hei alle dere som har lagt igjen kommentar! Jeg har ikke fått bidratt så mye til debatten her, dessverre. Men jeg kommer til å skrive et blogginnlegg om blogginnlegget, så følg med på hva som er mine meninger rundt dette her.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...