tirsdag

Når saken er biff

Contador & Co jakter rundt på biffen som skal ha inneholdt skumle saker som slo ut i laboratoriet. Syklisten har satt igang sin egen, private etterforskning som går ut på å kjøpe mer kjøtt. Om det skal sendes direkte til laboratoriet eller om han sjøl skal spise det og få tatt nye prøver er jeg ikke sikker på. Men denne mannen har nok en plan, han har i alle fall god kontroll på hvilke laboratorier som kan spore så små mengder medikamenter. Men er den egentlige lærdommen av dette her at alle syklister burde bli vegetarianere? Hvor mye dop får en putta i ei gulrot, liksom? Disse biffene kan gi uant mye hodebry. 

Jeg blir heller ikke akkurat betrygga over validiteten til spanske myndigheters egen etterforskning når de går ut med at målet er å få Contador reinvaska. Lurer litt på hva slag metode de skal bruke i den sammenehengen? Metode for reinvasking? Noe sier meg at det er mentaliteten som er problemet her; det er greit å jukse så lenge ingen oppdager deg. 

Ved en tilfeldighet kom jeg over dette fotoet av den spanske sykkelhelten. Her kan det se ut som om dopinga sitter i fingertuppene. 

9 kommentarer:

 1. Enkelt å forklare bort plastrestene i urinen, han spiste biffen rå uten å ha tatt av gladpacken..

  SvarSlett
 2. Aha! Der har vi forklaringa *glis"

  SvarSlett
 3. Huff'a'meien.. jeg som likte han så godt..:(
  Han har sikkert rett... er sikkert uskyldig...:)

  SvarSlett
 4. Sympatisk fyr sånn ellers, da! Veldig pene øyne. Han kan jo prøve seg i modellbransjen nå som sykkelkarrieren er litt på hell.

  SvarSlett
 5. Ja, veldig kjekk, spes på det blide her.
  Pene øyne, pent ansikt, men litt stor nese, syns ikke du også? (Synes ikke på dette bildet da)

  SvarSlett
 6. At han har stor nese altså...:)

  SvarSlett
 7. Litt hvite fingertupper. Litt dårlig moral. Ellers ok!

  SvarSlett
 8. :D Ække det bare lyset da? Som gjør de hvite fingrene...:-) Jeg synes ikke det er greit å dope seg altså... bare så det er skrevet - svart på brunt.

  SvarSlett
 9. Mjo? Den andre hånda er i alle fall normal. Får være fornøyd med det, hehe.

  Nordmenn har høg dopmoral. Det er jo SÅNN det skal være. *smil*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...