lørdag

Pippa

På TV i går så snakka de hele tida om at Kate er 'en moden kvinne' og derfor vil hun håndtere sin nye rolle langt bedre enn sin forgjenger, Diana. Jeg er ikke i tvil om det siste ettersom Diana bare var ei skvetten tenåringsjente da hun gifta seg. Det jeg lurer litt mer på er det der med 'moden kvinne'... Fordi jeg og Kate er ca. jevngamle, og jeg føler meg fremdeles som en litt forvokst fjortis.

Men det kan virke som om Middlelton-jentene er av det modne slaget. En hel verden fikk med seg lillesøstra Pippa (herlig navn!) på tv-sendingene i går. Stødig på stilletten, rak i ryggen, et bestemt blikk festa framover og ikke det minste skvetten for hva som fantes av folk på innsida av kirka + 1 milliard tv-seere. Og hun gikk inn med verdens vakreste kjole! Den var grinefin!!


I går var jeg en smule kritisk til  brudebuketten, men har moderert meg litt. Det lå visstnok en liten slump symbolikk i valg av blomster som jeg ikke hadde fått med meg. Liljekonvall (lykke), hyactinth (kjærlighet), eføy (ekteskap og vennskap) og myrt fra hagen til dronning Victoria (og som også dronning Elisabeth hadde en kvist fra i sin bukett da hun gifta seg for snart 100 år sida). Det var bare at buketten var så...liten!


17 kommentarer:

 1. Buketten var fantastisk!

  SvarSlett
 2. Elsker deg!! Sånn som venninner kan elske hverandre, da. *knis* Ingen skriver sånn de snakker på en bedre måte enn deg.

  SvarSlett
 3. enig, brudebuketten kunne vært litt lengre. lang og slank, som bruden selv..
  Og enig igjen;
  synes kjolen til søsteren var simply...
  g o r g e o u s!

  SvarSlett
 4. Jeg synes det var godt gjort av både Kate og søsteren. Jeg er glad for at da søsteren min giftet seg og jeg var forlover at det var en "vanlig" mann hun giftet seg med he he. Hun hadde nydelig kjole og det hadde Kate også:) jeg likte buketten, men nå liker jeg ikke slike ting hvis det blir for mye og for stort:)

  SvarSlett
 5. Pippa var nydelig!
  Brudebuketten syntes jeg var stusselig, men i dag har jeg også fått med meg nærbilder og forklaring, så da framstår den litt mindre stusselig...

  SvarSlett
 6. Du er flink å skrive, Karianne! :) Få fram meninger på en fin og morsom måte. Sønnen vår så på hun der dama på sida her og påsto at det var mamma som dansa... :D Hehe, OK DA!
  Jeg ble også overraska over buketten! Må visst lese mer om den. Men en kongelig bukett burde vært myyye større. Lengre iallefall!!

  SvarSlett
 7. Når man har slik utseende som disse søstrene så er det vel ikke noe problem og gå rakk i ryggen gjennom Westminister Abbey foran millioner av seere. Selv synes jeg Kate er en smule tynn, men skulle jeg ha giftet meg inn i "The Royal Family" hadde ikke jeg fått i meg stort med mat de siste ukene før bryllupet heller.

  SvarSlett
 8. Mette-Marit hadde iallefall lang nok brudebukett.

  SvarSlett
 9. @Olaug: Tusen takk! Hue mitt rommer mye rart. Ellers gapskratter jeg til tider av det du skriver.

  SvarSlett
 10. @Guro: Jeg venninneelsker deg også! Godt vi ikke er lesbiske.

  SvarSlett
 11. @Beatrice: Litt utypisk, britisk utseende på disse to damene.. Og de er jo så vakre atte. Uten at det hjelper stort i kongelig etikette. Eller kanskje det hjelper litt?? Det må ha vært et par sommerfugler tilstede da de sprada opp den midtgangen.

  Har ikke Katie alltid vært litt for tynn..??

  SvarSlett
 12. syns bruden, brudgom, forlovere og brudepiker/svenner var nydelige - og buketten - hadde den vært stor så hadde det å vært galt .. man kan ikke gjøre alle fornøyd, og dt er heller ikke poenget. Et bryllup skal liksom være brudens dag, og er ho fornøyd - hvilket ho sikkert ver/er så er det slik det skal være.

  SvarSlett
 13. Til tross for bruddet med bryllupsetikette så syns jeg den hvite kjolen til Pippa var fantastisk!

  SvarSlett
 14. Jentene gjorde begge en kjempejobb og er bare nydelige. Enig med deg at buketten var kanskje litt liten, men det spiller ingen trilleroll! Fint var det uansett!
  ;-)

  SvarSlett
 15. @Siven: Kjolen fikk kritikk for at den var hvit, men jeg synes den sto veldig i stil til bruden. Når britiske kongelige velger seg jenter av folket, så er det sikkert ikke så nøye med det etikettestyret heller. Håper ikke det, ihvertfall!

  SvarSlett
 16. Jeg vil jo også anta at kjolen her er godkjent på ett eller annet nivå. De kan kanskje ikke styre klærne til kusinene, men forloveren har nok vært sjekket ut vil jeg tro. :)

  SvarSlett
 17. Nå har jeg funnet ut hvorfor hun hadde hvit kjole. Det må jo være for at hun skulle matche brudepikene og brudesvennene! Det blei en veldig fin enhet på alle dem når hun hadde den kjolen. Nærmest som en engel som leda og beskytta barna på vei inn i kirka. Mangla bare vingene, egentlig.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...