mandag

Lettlurt lærer?

Dette blogginnlegget er en hyllest til kreative elever som gikk løs på meg 1.april med bøtte og spade. Jeg var litt seint ute til undervisninga, og hadde gitt beskjed om at elevene kunne bare vente utafor klasserommet. Da jeg ankom var det ikke en eneste elev å spore opp, og min første tanke var at jeg hadde sett feil på timeplanen. Det viste seg at timeplanen var slik den skulle være og derfor strøyk jeg avgårde opp på kontoret for å etterlyse skokken hos studieinspektør (med det resultatet at en leiteaksjon blei satt i gang). Midt i alt oppstusset kom jeg på hvilken dag det var og skyndte meg tilbake til klasserommet. Og der satt det selvfølgelig en fulltallig klasse klar til undervisning og med latteren sittende fast i magen.

Trikset hadde, etter hva jeg forsto, vært å dytte alle inn på handicap-doen. Åssen alle fikk plass der inne har jeg ikke helt forstått enda, men det hadde vært et par utfordringer med å holde igjen døra.

4 kommentarer:

 1. Hehe..morsomt og kreativt! Må ha et godt forhold til elevene dine, side de turde å gjøre dette, hehe
  Husker en 1.april da jeg gikk i 4.klasse. Vi hadde rektor i engelsk, noe han absolutt IKKE kunne, starte hver eneste time med: Close the window and shut the door!! Anyway...vi var 4 stykker som tok med oss vekkerklokke og stilte den med 2 minutters forskjell, slik at han skulle forstå at dette var tull...hele 15 minutter FØR egentlig friminutt! Men tror du han skjønte det? Neida, vi ble sendt ut vi...ingen turde si noe, og tror han rett og slett ikke turde å bli sinte på oss heller, hehe..En meget streng og sur rektor..

  Ha en flott dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hehe! Eg tenker også at du må ha eit godt forhold til elevane dine, sidan dei våga dette!

  SvarSlett
 3. Haha, Frøydis! Sure rektorer er ikke til å tulle med. Hva med 'Shut up'? *hihi* Jeg er nok en anelse enklere å ha med å gjøre i så henseende, ja. Humor er viktig, også som lærer! *smil*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...