tirsdag

Karianne gjør ting hun ikke kan

For noen sesonger tilbake så hadde Harald Rønneberg et eget innslag i 'Senkveld' der han gjorde ting han ikke kunne. Jeg husker ikke alt hva han  holdt på med, men han hadde nakenscene med Ane Dahl Torp og hoppa i Holmenkollen, for å nevne et par ting som stakk seg fram litt. I helga holdt jeg til i samme bransjen, jeg gjorde ting jeg definitivt ikke kan.

Noen som lurer på hva? Jo, jeg serverte i 60-årslag. Aldri har jeg servert, aldri har jeg hatt tilhold på et kjøkken med uendelig mange og rare maskiner, aldri har jeg løpt rundt og spurt hva folk vil ha i glassa sine. Da forespørselen kom, så tenkte jeg at 'dette blir artig!' Sausen kommer til å skvette veggimellon og at jeg vil helle vin i skjortelomma på noen av de mannlige gjestene.

Heldigvis blei det lite skvetting og helling på uheldige steder, og ut i fra rosebuketten å bedømme - så greide jeg meg ganske bra. Og en hemmelighet i denne bransjen (fant jeg ut) er at det er lov å momse store mengder godis på bakrommet! Det er gull.

9 kommentarer:

 1. Herlig å utfordre seg selv en tanke :)

  Nyt kvelden..

  Klem

  SvarSlett
 2. Er det ikke deilig å mestre noe nytt?! Litt vinskvetting hører vel med, da gir man de rundt bordet noe å prate om.

  SvarSlett
 3. Heisann :-)
  Gøy å teste sine egne grenser, og dette klarte du jo med glans, etter som jeg kan se ihvertfall :-) Du kan servere meg når jeg blir 50 da, selv om det er hiiiiimla lenge til. Men greit å ha planene i orden, ikke sant? ;-)

  Ha en flott dag, liker bloggen din (det måtte jeg få med) og klem fra meg

  SvarSlett
 4. Å fuske litt i nye fag er utviklende for sjelen. Spesiellt godismomsing på bakrom - de må alle ha fått oppleve minst en gang i livet, helst fler!

  SvarSlett
 5. Fint det gikk bra da:) Er morsomt å gjøre ting man ikke kan eller gjør til vanlig he he;)

  SvarSlett
 6. Haha, Elisabeth! *glis* Jeg sølte en stor dam med øl på drikkebordets hvite duk. Håper ingen så det.

  SvarSlett
 7. Det er noe skummelt og veldig tiltrekkende samtidig ved å gjøre ting en aldri har gjort før. Jeg serverer jeg, Frøydis! Husk ekstra duk.

  SvarSlett
 8. Høres ut som om du klarte deg bra:) Godis...ja takk:) Legger meg til som følger av bloggen din:)
  Ha en fin onsdag videre..

  SvarSlett
 9. Godismomsing er sterkt undervurdert. Hyggelig at følger Fru Ask! *smil*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...