søndag

Burde ikke ei fjerna livmor resultere i færre hankatter?

Det foregår noe svært merkelig i mitt eget hjem om dagen, noe som kan karakteriseres som nesten mystisk -  i det minste som en alldeles liten slurvefeil av dyrlegen. Forrige uke sendte jeg katta avgårde for å fjerne ei viss livmor som skulle fjerne den rufsete hærskaren av hankatter som sto pent og pyntelig på rekkverket ved inngangsdøra hver morgen. Nå var heldigvis ikke operasjonen så omfattende (og dyr!) som jeg først trudde, et lite snitt i sida og - vips! så var det i orden. Ikke noe lampe på hue, ikke noe digert plaster midt på magen og ei veldig fornøyd katte. Men hvorfor har ikke hærskaren av hannkatter forsvunnet?! Det lurer jeg på.

3 kommentarer:

  1. Tar litt tid før lukten av fruktbar katt forsvinner. Kan ta noen uker før de dumme herrene har fattet poenget.... kan ligne på noen andre handyr av pattedyrfamilien vi kjenner kanskje.... Suger seg til håpet selv om slaget er tapt allerede....

    SvarSlett
  2. De gamle hannkatta kjenner på gikta hvor kjettalukta har vøri og går av gammal vana.Kan hende du skulle tatt en balleinnsamling av de på rekkverket.
    hilsen Rufse

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...