onsdag

Julas forferdeligheter

Mens jeg tvispiser pepperkaker og følger nøye med på juletreets barnåldryss, så deiser det atter en gang juleforferdelighet ned i mediene. Som en skarp kontrast til barnas høgtid, så kan en lese om en pedofili-dømt nordmann på tur til Gambia med barneseng. Nå veit ikke jeg stort om Gambia, men jeg veit at en slik nordmann på ville veier ikke er bra.

Av en eller annen merkelig grunn så har det en tendens til å skje mange forferdeligheter rundt juletider. Om det faktisk er slik, eller om slike hendelser bare forsterkes ved at det er høgtid, vites ikke - men gløggen fikk iallfall en vemmelig bismak dette året.

18 kommentarer:

 1. Hva i all verden er det som får deg til å linke denne lenge planlagte forbrytelsen til jul? Overgriperen er en person med et langt rulleblad som strekker seg over flere år.

  SvarSlett
 2. Hm. Kanskje forferdelighetene blir jevnt strødd utover hele året, likevel. Synes likevel det er litt rart at en mann med slikt rulleblad får lov til å reise utenlands med ei barneseng ved juletider.

  SvarSlett
 3. Å overlevere ham hit til Norge er jeg helt imot. Om han blir overlevert, skulle det ikke forundre meg om han får maks 2 års opphold på "luxushotell". Kan tenke meg at en del er for dødsstraff, det er jeg også imot, for da vil han på en måte slippe for billig unna. NEI, la ham virkelig råtne og gjennomlide mangfoldige år i Gambisk fengsel der han daglig blir voldtatt av sine medfanger.

  SvarSlett
 4. Kanskje gambiske fengsler er langt bedre enn hva vi trur? Hva da?

  SvarSlett
 5. Tror meg eller ei, Karianne, gambiske fengsler er mye mye mye verre (desverre??) Er fra Gambia selv :)

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 6. For denne mannen kan ikke Gambiske fengsler være ille nok. Han er jo åpenbart syk. Prisen for å ikke fjerne ham fra samfunnet er livet til, hvem vet hvor mange barn....

  SvarSlett
 7. Jeg håper ikke norsk politi ber om utlevering. Her slipper han ut altfor fort, for straffene er latterlig lave. Jeg håper Gambia beholder ham de neste 10-15 årene...langt unna barn.

  SvarSlett
 8. kunne ikke vert mer enig "anonym" d: la ham råttne på mile2....

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Stå på , noen må gå forann å kaste den første stenen. Det er en god kristen tradisjon :-)

  SvarSlett
 11. Når vi velger å beholde Krekar, så skal vi sikkert ha hjem denne fyren. Kan aldri tenke meg at noe anna er aktuelt. Forøvrig et godt poeng det med å kaste den første steinen.

  SvarSlett
 12. Hvorfor kan ikke slike personer "henges ut" med navn!?!?!??

  SvarSlett
 13. Henges ut med navn?? Hva i alle dager er vitsen med det??

  Nå ga Støre i et ganske ferskt intervju kritikk mot nordmenn som på eget ansvar drar til utlandet og forventer at vi i Norge "bare" skal komme som hjertelige samaritaner å redde enhver idiot som gjør noe idiotisk i utlandet (min tolkning av hans ord). Når det er snakk om et så grovt overtramp som denne saken her, kan han like gjerne sone i Gambia istedet for at Norge bruker penger på han. Mennesker bør i en større grad ta ansvar for egne handlinger heller enn å skylde på "systemet" staten.

  SvarSlett
 14. Hva med alle de overvektige eldre damene som reiser på "trommekurs" i afrika... Ikke at jeg forsvarer overgripere, men jeg mener det blir et ensidig fokus på kun menn som begår overgrep. Er det ikke like mye overgrep om det er et fettberg av en dame som kjøper seg yngre gutter enten det er tyrkia spania afrika thailand eller andre land det dreier seg om...

  SvarSlett
 15. Jeg har aldri hørt om trommekurs, men det høres noe suspekt ut. Har forøvrig ingenting i mot overvektige damer.

  SvarSlett
 16. Har lest mye om akkurat denne mannen i Gambia & meste parten sier bare at la han bli i Gambia langt unna barn i Norge... Finnes det ikke barn i Gambia? Skal han liksom være i Gambia & forgripe seg på gambiske barn?

  SvarSlett
 17. Jeg trur at folk håper han skal bli dømt og fengsla etter gambisk lovverk. Nå kjenner jeg ikke det lovverket i detalj, men det har nok ikke helt norsk 'standard'. Det jeg stusser på er at denne mannen kan i hele tatt bevege seg rundt med ei barneseng under armen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...