- Smultering
- Goro
- Bordstabel
- Pepperkake
- Kransekake
- Fattigmann
- Brune pinner
- Sirupsnipper
- Krumkake
- Kokosmakron
Fyllet blei litt tynt første gangen. Trikset da er å ha i mer malte mandler. |
Ingredienser: 2 eggeplommer, 1 ss kremfløte, 120 gr sukker, 250 gr hvetemjøl, 250 gr smør. Til fyllet trenger du 2 eggehviter, 120 gr melis og 250 gr skolda og malte mandler. Ovn: 175 grader i ca. ti minutter.
Endelig resultat. Jeg hadde ikke takkete rulle, så gikk løs på deigen med pizza slicer. Man tager hva man haver. |
Gjør sånn her: Visp eggplomme, fløte og sukker og tilsett mjøl og smør vekselsvis. Elt deigen godt og hiv den inn i kjøleskapet en time eller to. Fyllet lages ved å vispe eggehviter stive med melis. Ha i mandla.
..og slik skulle de egentlig sett ut. Men hvem bryr seg om det? |
Tweet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar