mandag

Håndball i harnisk


Atter en gang lurer jeg på hvorfor håndballmesterskap ofte skal legges til den mest hektiske tida på året; de to siste ukene før jul. Jeg har en egen teori på at det er derfor det er litt skreint med publikummere på arneaen også. Folk er travelt opptatt med å prøvesteike ribbe, kjøpe julegaver og koke gløgg. Sjøl satt jeg i går med tett neseskaft og øyekatarr, og lagde febrilsk noen julekort på hobbyrommet mens .jeg hørte at de norske jentene blei feid overende av de svenske jentene. Og vi som har vært på toppen av bølgen, vunnet med 30 mål og hatt stødig kurs mot det gjeveste metallet. Men jeg synes vi faktisk skal gi de svenske jentene ros for taktisk smarthet; godt forsvarspill og trenering av tempo. Og så lenge en vinner håndballkamper på det, så er svenskene glade og fornøyde - og vi er i komplett harnisk.

Nå håper jeg virkelig at finalen vil bestå av et nordisk oppgjør, der vi får muligheten til å hevne tapet og. Ingenting er så grusomt som å tape mot söta bror.

'Sjøl om vi ikke vant kampen, så
har Hammerseng Norges flotteste
8-pack'


4 kommentarer:

  1. Når EM og VM legges så nærme jul, så tror jeg det er for å få TV-tid. Håndball er ikke en så stor sport, så de legger mesterskapet til en periode der de ikke skjer så alt for mye innen andre idretter. Det er i hvert fall ingen andre store mesterskap som pågår, fotballseriene er i en liten mellomfase, og skiidrettene har sin storhetstid på nyåret. Dermed slipper de lettere til på TV og i andre media enn de ellers ville ha gjort.

    SvarSlett
  2. Aha! Kampen for tilværelsen på TV.

    SvarSlett
  3. Fy flate for et vaskebrett hun har! Hm...må gjøre situps i kveld, kom jeg på ;o)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...