søndag

Tea time

Juleaften tok av med brask og bram forrige dagen, og midt mellom julepølsene og julepynten så gikk det opp for meg at det er de små gavene som ofte har et litt ekstra historisk sus over seg. De fleste av oss befinner seg i en verden der en har alt en trenger (en rett som ikke lenger er kun forbeholdt de over 70), og det en ikke har er blitt kjøpt inn i løpet av et halvår. Denne jula fikk jeg flere gaver som er gitt med omtanke. Her er et lite utvalg av mine julegaver i år:

  Da jeg åpna denne saken så kom jeg litt i stuss. Det står nemlig "parfumes" på lokket, og etter mine beregninger så betyr det parfyme, men ut i fra eskens letthet så kunne ikke det være innholdet.  Nå er ikke jeg blandt de flinkeste i landet på fransk, så da jeg fikk åpna esken så fant jeg ut at innholdet var te. Og etter alt å bedømme er det snakk om skikkelig te, ikke en billig Lipton fra Rema 1000. Her er det et utvalg av morgente, heldagste med vitaminer og kveldste - alle sirlig innpakka i 'muslin bags' uten blekemiddel. Smaker fortreffelig, og jeg må ut på te-shopping når lageret er tomt.
  Jeg ante virkelig ikke at det fantes termokopper for te, men etter ei julegave i år så fant jeg fort ut at det faktisk eksisterer -  til og med i rosa design. Og ideen er faktisk brilliant, nå kan jeg løpe rundt på jobben uten at teen skvulper ut av tekoppen i tillgg til at den ikke blir kald. Iste kan jeg kjøpe i kantina ved behov.
  Dette lille, nydelige bokmerket fikk jeg som en del av ei større gave bestående av sitron, ingefær og nellik (!) som ingredienser til en epletoddy samt lesestoff fløyet inn fra NYC. Jeg tenker at livet kan ikke bli stort bedre med en toddy og slikt lesestoff liggende .

2 kommentarer:

 1. Nice reading! Vi hadde ganske like refleksjoner etter juleaften, aldersforskjellen til tross ;-)

  Ingrid

  SvarSlett
 2. Alder ingen hindring, Ingrid! *smil*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...