lørdag

Hvordan jeg ville håndtert Assange

Tidligere har jeg blogga om Julian Assange her på bloggen (les her) i forbindelse med litt pikante amerikanske diplomatdokumenter. Nå trur jeg ikke det som står i disse dokumentene er noe standardavvik i den forstand, men en liker gjerne å tru at diplomater er hyggeligheta sjøl. Nå sitter Mr. Leaks i fengsel fordi han er anklaga for voldtekt av to svenske damer. Og i den forbindelse lurer jeg på en ting; åssen i all verden har den tynne, bleke fiskebollemannen greid å forgripe seg? Det er da ikke snakk om en tre tonn-tung fyr med massive muskler. Mest sannsynlig er han like god til å sloss som Hugh Grant og Colin Firth i Bridget Jones's Diary.  Jeg ville enkelt ha tatt den fyren under armen og lagt ham i fryseren hvis noe slikt skulle oppstått. I riktig , god Salander-stil.

15 kommentarer:

 1. Hvorfor gjøre det vanskeligere enn nødvendig.

  SvarSlett
 2. Flott med litt forhondsdømming til kaffen?

  SvarSlett
 3. Drikker ikke kaffe. I alle fall ikke veldig mye.

  SvarSlett
 4. "Har blogg der man oppfordrer til å si det man mener"

  "Modererer vekk alt negativt"

  Du er et symbol på det reaksjonære tøvet som gjør verden til et verre sted for oss alle.

  SvarSlett
 5. Jeg støtter Anonymous.

  SvarSlett
 6. Ja, huff. Humor er noe kjipe greier, jeg ser den. Mye bedre å være seriøs og anonym.

  SvarSlett
 7. veldig bra >:)
  assange burde blitt nominert for fredsprisen!

  SvarSlett
 8. Det jeg ikke kan fatte er at disse jentene går med på å voldtektsforfølge Assange fordi politibetjenten mente at dette kunne være en sak (fordi Sveriges voldtektslover er helt sinnsvake).

  De må være innmari sinna på mannfolket når de oppdaget han hadde hatt sex med begge to!

  Tror de vil angre bittert når dette går på trynet for de. Rettsaker, rettsaler, adokater, er skikkelig kjiiipe greier. Håper de slipper å bli motsaksøkt, men Assange er vel for grei til å gjøre det.

  En ting er sikkert, skal aldri ha sex i Sverige noe mer.. Farlit farlit, men dog så herlit herlit.

  SvarSlett
 9. Assange har avslørt alvorlige krigsforbrytelser i Irak, drap på tusener av sivile og korrupsjon i Afghanistan... men bortsett fra den lille faktafeilen så var det en morsom tekst ala AK Hærland ;-)

  SvarSlett
 10. Helt enig, anonym 00.32. Fra nå av er Sverige sex-fri sone.

  SvarSlett
 11. Jeg vil vel heller si at det er utelatelse av fakta, anonym 00.43? Men hva gjør en ikke for å skrive gode tekster? Hehe. Takk for rosen.

  SvarSlett
 12. Hvor mye spenn får du for å vise produkter på bloggen din? Og så spammer du debattforum for å få flere treff på siden din?

  Sørgelige lille materalist! Gå å se på Paradise Hotel og lignende programmer som tydeligvis har gitt deg en helt enorm IQ.

  SvarSlett
 13. Heisann anonym 02.31. Er det ikke litt seint for deg å være oppe på denne tida av døgnet? Jeg kan forstå at ironi er vanskelig å få med seg, men jeg har i det minste folkeskikk.

  SvarSlett
 14. Hvis man ser bort fra hvem som her er anklaget for disse handlingene er det noe tragikomisk å se hvordan offentligheten oppfører seg. Hadde dette vært en shabby nobody hadde mest sannsynlig massevis av de samme organisasjonene som her skriker opp om justismord og ler av de selverklærte offrene og latterliggjør handlingen nok uttalt seg meget annerledes.

  Dette igjen bryter maksimalt med rettsprinsippet om at man skal behandles likt, uansett om man er konge eller jørgen hattemaker. La oss ta et annet eksempel. En eldrende tykk prest overgriper seg på gutter i midten av tenåra. Gutter som fint kunne benyttet egen fysikk til å overvinne overgriperen. Presten er høyt respektert og man vil bli dømt nedenom og hjem om man går ut og sier noe om dette. Mye av den samme argumentasjonen som brukes mot de angivelige offrene i assange-saken benyttes også aktivt mot disse.

  Psykisk press i den ene saken er for mange avskyelig og man kan stå utenfor og dømme de som behandler offrene på den måten. Så i en annen situasjon snur man det hele på hodet.

  For min del spiller det liten rolle om anmeldelsen er reell eller om han har gjort det han har blitt anklagd for. Poenget er at verden har avslørt utrolig mange hyklere i de siste ukene i tillegg til at jeg er overlykkelig over at lov og rett ikke er overlatt til et folkedemokrati.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...