tirsdag

Snøhvit med sverd


Det kan virke som om Kristen Stewart vil alltid forbli i ei rolle som bleik jente med et eple i hånda. Jeg oppdaga i dag at hun spiller Snøvhvit i en filmadaptsjon av  det gamle eventyret. Nå er det riktignok ikke helt Disneyversjonen som er gjeldende her, og jeg trur ikke det finnes en eneste dverg med, men grunnstrukturen er på plass; snill og pen jente mot pen og ondskapsfull dronning - kampen mellom det gode og onde. David mot Goliat. Det klassiske som gjør karakterene flate, men som er en magnet på folk. Charlize Therton trur jeg forøvrig gjør ei over gjennomsnittlig god rolle som ond.

Ut i fra traileren, så virker det som Snøhvitkarakteren er langt mer voldelig enn hva som har vært normalen, og mer som en ridder å regne enn 'bare' ei mørkhåra og vakker jente i fin kjole. Det betyr at hun er ei heltinne som sloss. Og så må hun sikkert reddes likevel, men det er likevel ei god oppgradering av heltinneroller for jenter på film. Jeg ser for meg Stewart som en slags Lara Croft i ridderkostyme og med litt mindre sexy opptreden. Det kommer også til å bli masse kampscener og nok avdataanimasjon, som forøvrig følger i samme gata under action eventyrfilm. 

Charlize som ond dronning

Fremdeles bleik. Fremdeles mørk. Men uten vampyrer.


Snøhvit som ridder
I discovered today that Twilight-actress Kristen Stewart plays Snow White in a new film that hits the cinemas this summer. It seems like that Stewart is going to stay in a role as a pale, brave girl for a little bit longer. This film has a rather violent Snow White and there are noe dwarfs around. But I guess Charlize makes a very good Queen and the medival touch to the film makes me accept a girl hero that fights. The drama is classic though, the fight between good and evil. People never get tired of that. 

7 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg veldig til denne filmen:) Tror den kan bli veldi bra og mange av mine favoritt skuespillere er å finne i en og samme film, det liker jeg:) jeg er stor fan av Kristen Stewart men jeg synes kanskje at Twilight filmene ikke er hennes beste roller. Filmene er for all del helt ok, men jeg har sett henne i andre filmer hvor hun spiller veldig bra. Håper hun spiller bra i denne også:) Traileren var jo kjempe kul:)

  SvarSlett
 2. Jeg frykter at det kan bli en Snøhvit-versjon av Rødhette (Red Riding Hood). Den var virkelig ikke bra! Men man kan jo håpe at det blir full klaff! Elsker egentlig eventyrfilmer! :o)

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg allerede. Skal bli bra å se ho som spiller Bella i en rolle der ho ikke bare går rundt og sutrer, men er ute og slåss.

  SvarSlett
 4. @Elin: Jeg har også sans for Stewart. Men kanskje mer sånn ellers, hun er liksom litt rar. Det liker jeg! Twilight er for fjortiser, så ingen av skuespillerne har så mye å spille på. Pattinson er unntaket, kanskje.

  @Heidi: Jeg har ikke sett den filmen, men har hørt ryktet! Huff og huff. Denne ser jo ganske så bra ut. Spesielt pga. Charlize!

  @Line: Jeg også!!

  @Bøllemamma: Hun er ganske så sutrete, ja. Og Edward er ekstremt overbeskyttende! Men jeg har tru på Stewart jeg, altså. Ung og lovende!

  SvarSlett
 5. Så bra med litt sverdsvinging ihvertfall, det er så kjedeleg med prinsesser som berre går og ventar på draumeprinsen!
  Eg ventar på DVD-en :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...