torsdag

Colin Firth auksjonerer bort seg sjøl

Veldig fordomsfull og stolt mann
Både mamma og ei venninne sendte meg link til en utlodning av denne herremannen. Jeg har skjønt at det er et slags fenomen i Hollywood at skuespillere og artister lodder ut seg sjøl for en god sak. Denne gangen skal Firth samle inn kroner til en organisasjon som heter Oxfam America, og de bekjemper fattigdom. 

Jeg har veldig stor sans for engasjementet Firth utøver. Jeg har ikke fullt så stor sans for at jeg ikke har  noen sjanse til å nå opp i auksjonen. Denne mannen kommer til å gå for flere tusen dollar. Og det er ei styrtrik, singel dame med silikon på rundt 45 som stikker av med ham. 

Jeg får heller sette meg ned og glo gjennom 'Pride and Prejudice' for nittende gang, og furte fordi jeg hverken tjener nok penger og bor i feil land. 5 kommentarer:

 1. Skulle gjerne hatt muligheten til å by på denne karen, min absolutte favoritt :)

  SvarSlett
 2. Oj, for en mulighet og akk så fattig. Eeeeelsker Colin.

  SvarSlett
 3. @Bøllemamma: Kanskje vi skulle fått til et spleiselag??
  @Britt: Min også. *sukk*
  @Elisabeth: Akk så fattig. Akk så fattig.

  SvarSlett
 4. ...Og da kan jeg bare være ekstra kjip og fortelle deg en liten magisk historie fra den gang jeg studerte i London. Altså i 2003. Jeg var på en trivelig pub, i en enda trivligere liten by, som heter Richmond. Sitter der med noen venner og vi sitter faktisk og prater om han. De erter meg fordi jeg er så forelsket i Mr. Darcy. To karer kommer inn i puben. Jeg ser rett inn i øynene til Colin Firth! Tror ikke det er sant...Jeg forteller IKKE de andre at han faktisk er der, men venter til Mr. Darcy og kompisen har satt seg alene lenger inn i lokalet. Det var svært få mennesker der. Jeg forteller rolig hva som netopp skjedde. De friker ut, som antatt. Jeg tar med meg skisseboka, setter meg der de sitter og begynner å tegne han. En noget brydd Firth flakker med blikket. Jeg går bort til han når jeg har et bra portrett og sier at jeg vil gi han den. Kamera mitt ligger i veska og roooper etter å bli tatt opp, men jeg vil ikke ødelegge øyeblikket. Vi snakker om løst og fast og han sier: ooh, are you an art-student? Its a really good drawing. Han gir meg en klem og jeg er så himla lykkelig for at jeg er dritfin på håret denne kvelden. Det er magisk. Han Er høflig og akkurat like Darcy-ish som i serien. Han følger meg ut, åpner døren for meg og vi vinker farvel.
  HVA GIRUMEG? Det lever jeg på enda. Slå den!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...