lørdag

Kan du roe deg ned litt?

I går satt jeg med stussen godt nedgravd i sofaen og så på kona til Karl Bildt fortelle om sitt narkomane arbeidsliv på Skavlan. Proppa i meg Hobby sjokolade (den ER god!!) og fikk med meg på et et slags halvt øre at madammen hadde vendt kroppen til høgt tempo og blodtrykk. Grunnen til at jeg kommenterer akkurat dette med tempo er at jeg fikk en litt artig tilbakemelding av veilederen min (helt korrekt, hun eier jeg litt) på mastergraden. Jeg er i disse dager i ferd med å hamre løs på Peer Gynt med postmodernismens hammer og meisel, og hadde levert et slags førsteutkast av teoridelen til respons. Til orientering så pedagogerer jeg 60 %, studerer 40 %, redaktørerer 5 %, journalisterer 3 %, teaterer 2 % og blogger ? % i tillegg til et hus, en bil, familie og venner (+ en halvveis glømt scrappehobby). Så sa veileder: 'Denne teksta er så *ehm* i alle retninger. Trur du kan klare å roe deg ned litt??'


Har egentlig ikke lyst til å roe meg ned i det hele tatt. Jeg har det fint på denne måten. Jeg får ikke vaska flest gulv her i verden, og eier ikke ett eneste blomsterbed i hagen, men det gjør meg hverken til et dårlig menneske eller tiltaksløs. Bare annerledesprioriterende. 


Målet er å leverer masteren til normert tid i mai, og jeg trur at jeg skal klare det. Som alltid. 


Den ER god! 


9 kommentarer:

 1. Majj gaaadd, du virker SÅÅ sympatisk!

  SvarSlett
 2. Klart du klarer det fint. I begynnelsen går gjerne utkast alle veier, før ting krystalliserer seg og retninga blir klar. Da kuttes masse bort og så funker det så det suser (spesielt siden du har skutt med hagle og vet om alle de andre veiene ting kan gå men ikke skal gå). Og den krystalliseringa pleier å skje mens man holder på med andre ting eller sover.

  Jo mer som må gjøres, jo mer er det som blir gjort. Sånn er det bare.

  SvarSlett
 3. Hæ, hva slags veiledende kommentar var det? Vel, Hobby er uansett godt. Tenk å spise Hobby med Colin og rødlakkede negler...

  SvarSlett
 4. Jeg synes ikke du skal roe deg ned - synes absolutt du bør fortsette i samme tralten som før. Tror det er både sunt OG godt!!

  SvarSlett
 5. Ha ha, lykke til med masteroppgave - du kommer nok i mål:) Liker prioriteringene dine - og jeg liker Hobby:)

  SvarSlett
 6. Hobby er godt! Og dersom du har bestemt deg for å levere til våren, og jobbar mot det måker, så klarar du det! Klem!

  SvarSlett
 7. @Osloskånskan: Takk! Du også *smil*

  @Bøllemamma: Tuuuusen takk for fine ord!! Da er det kanskje slik det skal være mao.? Ei venninne av meg sa at hun hadde knapt skrevet noen som helst da det var et halvt år igjen til innlevering. Jeg tok også det som trøst, jeg.

  @Elisabeth: Hobby, neglelakk og Colin. Kan ikke bli bedre! Ei venninne av meg har møtt Colin in real life, faktisk. På pub. Hun tegna ham. Ellers var kommentaren fra veileder litt snål, men sikkert godt ment. Håper jeg.

  @Hege: Ikke sant?!

  @Pia: Takk! Det er mye jobb med en master, men jeg er evig optimist på egne vegne. Dessuten så er det jo en mulighet for å søke utsettelse og det er HELT normalt.

  @Propelle: Jeg har nesten bestemt meg.

  SvarSlett
 8. Hobby er den beste sjokoladen!
  Lykke til med oppgaven - du klarer det helt sikkerttil normert tid!
  Klem

  SvarSlett
 9. Takkesen!! Jeg håper også det. Men noen hviska meg i øret om at det heller ikke er helt uvanlig å få utsettelse. Så kanskje jeg må krype til korset. Hvilket nederlag.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...