mandag

Hint fra Billabong

Jeg anser meg ikke som en moteslave. Jeg går ikke på lavkarbodiett. Men når ei Billabongbukse henger rett foran nesa på meg hos Fretex, så skal det ikke veldig mye til før den havner i posen. Spesielt ikke når den passer! Jeg var rykende fornøyd da jeg rusla ut av butikken med ei rutete, brun Billabongbukse i beste curlingstil for noen uker tilbake og så for meg et langt og lykkelig liv med den buksa. 


Fram til nå. 


Da jeg skulle sette meg foran pc-en så spratt knappen av og trilla bortover golvet. Jeg følte et øyeblikk at buksa prøvde å si meg noe. Noe kryptisk og hintende. Noe som ingen damer ønsker å vite. Noe som er skambelagt. Noe som absolutt ikke må skje! Etter intens studering av knapp og bukse, så fant jeg ut av det inntrufne skyldtes en dårlig tråd. Og nå skal knappen tilbake på på plassen sin. Med broderingsgarn. Les også: Tidenes flotteste retrokjole! 


8 kommentarer:

 1. he he, dårlig tegn før julegodisen skal inntas. Sørg for å sy knappen godt fast nå da. :-)

  Jeg har forresten nå uplanlagt fått med meg den første Twilight-filmen og har lest nesten alle dine innlegg på emnet. Så det dukker kanskje opp et innlegg om Bella og den bleike gutten med de blødrøde leppene hos meg etterhvert også.

  SvarSlett
 2. Hihi, ikke noe særlig morsomt når knappene begynner å sprette av buksene, det liker ikke vi damer ;o))))
  Ja det er bare å sy den på igjen, og late som om det aldri har skjedd :o)))
  Ha en fin dag
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. huff da.
  Ja det var godt den bare var dårlig festet. :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. @Elisabeth: Det gleder jeg meg til å lese! Og husk; det et ingen filmanmelders jobb å like dem. Det er ikke poenget! Filmene skal ha slakt.

  SvarSlett
 5. @Rebbeka: Sys på og late som ingenting. Got it!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...