fredag

Mr. Darcy

A rather clammy moment to get busted by your boyfriend. 

Jeg trur det fleste jenter i alle aldre har en eller annen slags våt drøm om Mr. Darcy fra 'Pride and Prejudice'. Colin Firth greide liksom å få oss til å kravle rundt på golvet og jamre av lengsel der han sprada rundt med ridebukse og rufsete linskjorte. Og sjøl om det ikke var han som faktisk hoppa ut i det vannet, så er det han som går rundt i de våte klærne etterpå. 

Nå har riktignok Larmoa fått sitt Darcy-øyeblikk på en pub, som student, i London. Jeg er evig misunnelig, og håper at noe liknende kan skje med meg en gang i nærmeste framtid. Slik at jeg slipper å sitte og slikke på flatskjermen i mange år framover. 


I think every girl has some sort of a dream fantasy about Mr. Darcy in 'Pride and Prejudice'. Colin Firth made us crawl around the floor, moaning with longing when he is strutting along in his riding breeches and scruffy white shirt. Even though he didn't do the plunge, he is the one walking around with the wet clothes afterwards.

The illustrator Larmoa got her Darcy-moment in a pub in London when she was a student. I'll envy her like forever, and hopefully will something like that happen to me in the nearest future. I'm still licking my flat screen. 


8 kommentarer:

 1. Mr Darcy/Colin Firth er og blir drømmemannen, ja! Den scenen kan man liksom aldri se mange nok ganger... Blir like lett i hodet hver gang;-))

  Fant forresten en "klipp-ut-mr-darcy" på nettet for noen år siden. Så kunne man klippe ut en liten figur for å bære med seg over alt, liksom. Sikkert fint, det. Jeg klippet aldri ut en til meg selv. Eller gjorde jeg det?

  SvarSlett
 2. Åh, en sånn papirdokke...?? Alle damer blei litt tussete av Darcy. Litt som Edward Cullen i dag. Grand love.

  SvarSlett
 3. Ah, Mr Darcy, han hadde eg nesten gløymd :)
  Flott gjensyn!

  SvarSlett
 4. Mmm, jeg synes han er enda mer nussleig i Love Actually eller Bridget Jones, selv i den reisndyrgenseren, ha ha.

  SvarSlett
 5. @propelle Glømme Darcy?! You're good!

  SvarSlett
 6. @Elisabeth: Ikke helt enig der, MEN Zellweger og Firth utgjør et veldig bra team i Bridget Jones. Love Actually synes jeg er en smule oppskrytt..

  SvarSlett
 7. Hei Karianne! Så koselig å finne en kommentar av deg på bloggen min i dag :) Det jeg forbinder med juleferie er faktisk Pride and Prejudice og andre kostymedramaer. Det er blitt tradisjon her hjemme!

  SvarSlett
 8. Så koselig å se deg her! P&P er fin tradisjon!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...