fredag

Gutt på sopp

bilde.JPG


Jeg erklærer herved at nå har jeg produsert et kort. Det er liksom ikke den sida av meg som har fått mest oppmerksomhet den siste tida, sjøl om jeg godt kunne tenkt meg å lage millioner av kort. Istedenfor furter jeg over at døgnet har for få timer, og håper på at det blir mulig å lage noen julekort kommende uke. 

Dette kortet er egentlig ikke noe hokuspokus. Jeg har valgt å kalle det 'Gutt på sopp', og forklaringa på det vel rimelig åpenbar. Motivet er fra La Blanche, et tysk selskap som produserer opp blant annet stempler med eventyrinspirerte motiver. Tim Holtz har lenge vært begeistra for produktene, og var på besøk hos eieren i fjor. Han skriver på bloggen sin at hun lager produkter som er 'genuine, smart and creative.' Og det er er jeg enig i! Motivene er flotte. Det eneste som er et lite minus er at stempla fungerer best på glossy med vannfast stempel. Jeg har riktignok ikke prøvd ut med andre type stempler med andre typer ark, men de er silikonbaserte og da sier det seg litt i grunne sjøl. 

På dette kortet har jeg stempla gutten med svart og laget bord av rødt. Deretter lagt det på et svart panel og montert det opp på et kort. Perlene er fra et barnesmykke kjøpt på Nille. De har jeg svampa med vannfast stempel i rødt. 
Finally I've made a card again! This is a motiv from the German La Blanche and I've used it on glossy paper. The pearls are from a children's necklace I bought at Nille3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...