søndag

De små gavene

Jeg holdt på å sette maten på tvers i halsen da jeg leste i avisene før jul at nordmenn kaster julegaver. Da lurer jeg på hva de har fått i gave? Ei pakke med hundedritt? Herlighet, hvis en får ei gave som ikke faller i smak - hva med å bytte den? Eller gi den til Fretex? Mer søppel er da virkelig det siste vi trenger.


Sjøl er jeg særledes godt fornøyd med årets gaver. Ikke for dyre (veldig viktig, misliker kjøpepress på dyre ting), og de er gitt med en tanke bak. Og hos meg er det da ofte de små gavene som treffer midt i hjerteblinken! Jeg har fått te (Chai og Chili, førstnevnte en stor hit på tefronten), tekopp med Shakespeare-sitater, en reiseparfymeholder m pumpe (NYC kaller!), retro tekanne, radio OG øredobber. Life couldn't be better!


En stor takk til Becky for kveldens prikkete retrogave! Den fikk straks plass i øreflippen og matcha kjolen helt utsøkt.I've always preferred the little gifts, and this Christmas I've had many of them. Why all this expensive **** that doesn't mean a thing? I've read in Norwegian newspapers that 1/5 Norwegians throw Christmas presents. Then I wonder what did they get? A pack of dog shit?!

This year my girl friends gave me nice earrings (that fit the dress perfectly), tea (and it was CHAI!), Shakespeare teacup ( I love that cup!) and a tiny bottle that can pump parfume (very practical when I don't want to bring the whole parfume bottle around). Small gifts with a nice thought behind. Thank you, gals! 


5 kommentarer:

 1. Nydelige gaver :) Jeg er også kjempefornøyd. Jeg fikk litt stoff (tekstilstoff altså) og en kjempefin edderkopp i kjeramikk som svigerinna mi laga til oss, den var helt fantatisk! Elsker heimlaga gaver!

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig fornøyd med årets gaver. Det er jeg forøvrig hvert år. Tror aldri jeg har byttet noe. Jo, et par tøfler i feil størrelse.

  Fortsatt god jul.

  SvarSlett
 3. Jepp, veldig fornøyd her også! Det går da ikke an å kaste ting?! Idioter!

  Veldig fine øredobber!

  SvarSlett
 4. Folk som kastar gåver fortjener ingen gåver.
  Veldig søte øyredobbar som passar bra med knallkul kjole!

  SvarSlett
 5. @Bøllemamma: Jeg elsker også hjemmelaga! Vi burde bli flinkere til å tenke sånn.
  @Åshild: Haha, tøfler i feil størrelse må kunne byttes!!
  @Sotengelen: Takk, jeg likte dem veldig godt! Det går tydeligvis an å kaste julegaver ettersom så mange nordmenn gjør det. *urk*
  @Propelle: Amen to that! Og takk for komplimentene. Fin kjole og bra øredobber. Bra venninne, dette.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...