tirsdag

Holkeliv

SKLIR PÅ ISEN: Legevakta i Oslo behandlet i går en rekke fallskader som følge av såpeglatte veier. Også i dag er det meldt om glatte veier Østafjells.
Foto: Heiko Junge / Scanpix

I går hadde jeg tidenes vanskeligste spasertur fra parkeringsplassen til klasserommet. Litt nedoverbakke, blank is med vann på og to strøkorn. Takker høgere makter for at jeg IKKE var trassig og tok på meg støvletter med hæl, det kunne fått fatale konsekvenser. Det gjaldt å finne et så lavt tyngdepunkt som mulig og ha blikket stivt på et punkt ca. en meter foran seg. Litt sånn som når en skulle tøye lårmuskelen i gymtimene; Ikke se på andre, bare puste og holde fokus. 

Heldigvis var det flere med lavt tyngdepunkt og skrevende gange ute i skolegården. Det gjør alt litt mindre pinlig. Men nå er det ikke bare holke som skal til for å falle. Sjekk filmsnutten under, der får langbeinte skjønnheter noe å bryne seg på, på catwalken. Glad jeg ikke har det yrket der, ass. It's very slippery outside these days in Norway. I had the challenge of my life when I was going to walk from the parking lot to my classroom. Low center of gravity and focus were two very important keywords. Check out the trips and falls of catwalk models in the clip! 6 kommentarer:

 1. Ho ho, du var ikke den eneste bambien på isen i går. Men vi kan jo være glade for at vi slipper å gå på runwayen.

  SvarSlett
 2. I busted my ass yesterday smack in the center of Lillehammer Park! Carrying two shopping bags filled with crystal wine glasses!!! Luckily nothing got broken, not me, the glasses, nor my pride!

  I feel like Tim Conway in his old man skits from the Carol Burnett show as I walk around lately!

  Kimberly

  SvarSlett
 3. Falt en gang rett på rumpa ca 1 meter fra utedøra... måtte krype inn igjen og var sykemeldt en uke...

  Snubleføtter som meg bør ikke bli modeller.

  SvarSlett
 4. @Elisabeth: Det var mange lærere og elever som hadde en noe skrevete gange i skolegården vår på mandag. Komisk syn. Ikke fullt så komisk at på naboskolen havna en fem år gammel gutt under strøvogna.

  @Goodness: Hahahahahaha Kimberly! Lillehammer is probably the most slippery place in Norway.

  @Siven: I all verden?! Det hørtes ikke pent ut. Går det bra??

  SvarSlett
 5. Går bra nå. Det er lenge siden.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...