mandag

O.N.E

I disse eksamensdager så tasser jeg rundt med håret i hestehale, lite sminke og joggebukse - og ser egentlig bare ut som et stort katastrofeområde. Eller som en litt mindre vakker utgave av den allerede beskjedne Jane Eyre - for alle som har lest engelske romaner fra 1800-tallet - og håper at Mr. Rochester kan forstå at utseende er IKKE viktig når en driver med akutt lesing.

Noen venninner av meg gikk omtrent løpsk da jeg fortalte at en sjelden gang sover med sminken på om natta. Jeg trudde vel strengt tatt at det var noe alle jenter gjorde innimellom, men etter utallige formaninger - så har jeg tatt til vettet og gitt meg helt med det. I den forbindelse har jeg gått til anskaffelse av et riktig godt sminkefjernerprodukt; økologidanske O.N.E. Kjøpes i pen forpakning på Boots Apotek. Det beste med produktet er ikke nødvendigvis at det er økologisk (sjølom det er et pluss), men at kremen ikke er ei tjukk guffelure som gjør det vanskelig å åpne øya etter anvendelse.

12 kommentarer:

 1. I mitt skitne hode får jeg HELT andre assosiasjoner til bildet med sånn hvit flekk på kinnet... ;)

  Sorry, sorry, men det var det som slo meg!

  Selv sover jeg bare med sminke på når jeg sovner på sofa etter å ha kommet litt for seint hjem fra byn. Da sovner jeg også med linser på (noe som nesten er enda skumlere).

  SvarSlett
 2. Dirrrty. Hehe. Nå finnes det sovelinser. Glimrende patent!

  SvarSlett
 3. Har prøvd sovelinser. Fungerer dårlig på meg. Kjennes uansett ut som om jeg har puttet en kilo sand på øyet og gnidd hardt.

  SvarSlett
 4. Jupp, merket nesten ikke noe forskjell på de og de vanlige jeg.

  SvarSlett
 5. Jeg stuper oftere i seng med sminke enn uten, jeg da! Er jo så innmarri trøtt når jeg først skal legge meg at tanken på å gå innom badet på vei til soverommet er ikke helt tilstede, altså. Tanna har jeg heldigvis pusset tidligere på kvelden, slik at Karius ikke skal få flytte inn hos meg i alle fall!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-)

  SvarSlett
 7. Heisann! Har helt glemt å svare deg jeg, beklager det. Hjørnepynten som jeg har brukt på kortet mitt kommer fra Kuttut eller Korthobby. Husker ikke helt, for det er en stund siden den ble kjøpt.
  Ha en flott dag i gråværet!
  Klem

  SvarSlett
 8. Helt enig med dine venninner. Det er fyfy å ikke fjerne sminken før søvn. Ikke bare blir man seende fortere gammel ut, men huden puster og tar inn oksygen, noe som blodet og indre organer er glad for. Blodomløpet er viktig å ta vare på.
  Dessuten er det uhorvelig mye gift i mye av sminken som finnes på markedet.
  Man kan lett tenke at huden bare er en overflate, og ferdig med det. Men det er overhud, underhud og lærhud. Og bretter man det ut i et stort flak, så dekker det ganske mye. :D

  SvarSlett
 9. @Siven: Det var det høgst merkelig.. Det hender mine 'gnager' litt også, men det går fort over!

  SvarSlett
 10. @Mia: Hyggelig at du kommenterer på min! *smil*

  SvarSlett
 11. @Yvonne: Stilig var det uansett. Været er litt mindre stilig.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...