tirsdag

Babelsk eksamen

Da har eksamenstida gjort storinnrykk i mitt lille liv her på jord. Flerfoldige dager med ryggsvette og såre øyne ligger foran meg før muntlig eksamen reiser seg som et Babels tårn langt der framme. Egentlig har jeg mest lyst til å skrive et saftig innlegg om vampyrene i 'Vampire Diaries', og breske meg med fraser som at tv-serien er kombinasjon av Baywatch og skrekkfilm. Men så står dette eksamenstårnet langt der framme og kaster stygge skygger over prioriteringene mine. Men stille bryter jeg meg vekk fra nominalseringsfraser og taksonomier, og lirker inn et lite innlegg om hva som ligger meg på hjertet; Elena, Stefan og Damon.

I forbindelse med vampyartikkelen min, så var det den naturligste tingen i verden at måtte se de to sesongene av tv-serien om de litt småallusjonerte karakterene Elena, Stefan og Damon i 'The Vampire Diares'.Sånn i utgangspunktet minner dette mye om Bella, Edward og Jacob, men konseptet er ikke like hellig som i 'Twilight'. Dessuten er både vampyrer og mennesker er langt mer bøllete enn i søsterkonseptet. Det er vampyrfyll, car wash-scener og stadige kidnappinger. Vampyrer, mennesker, varulver og hekser er stadig i klammerier med hverandre på kryss og tvers - og alle dør som fluer. Hyppige stakinger, gjenopplivinger og hekserier sørger for å holde actionnerva i helspenn. Dette er melodrama på speed.


Legger ved en liten videosnutt med bloopers fra 1.sesong. Få med deg sikling på medspiller, tyggegummikasting og tidenes kjoletryn. Ganske så morsomt.


Hvis du har lyst til å lese om mine filosofiske betraktninger rundt Twilight-fis, så anbefaler jeg et lite klikk på linken under.

Kan Edward Cullen prompe? 

5 kommentarer:

 1. Så koseligt at du vil være med på give awayen min og selvfølgelig er det greit at du linker på FB siden din! Link der du vil, hihi.

  Nå skal jeg lese litt rundt på bloggen din også ;)

  Silje

  SvarSlett
 2. Hei Silje! Her er det bare å glane i vei. Jeg er ikke så veldig syete av meg, men jeg liker å brodere og lage kort. Ha en god dag!!

  SvarSlett
 3. Tenk, når du er ferdig med hele eksamensgreiene, kan du ta en velfortjent sommerferie og glane på så mye vampire diaries eller andre serier du bare vil!:D stå på, du klarer det helt suverent:)
  klem

  SvarSlett
 4. Da skal vampyrene til pers, ja! Når kommer 3.sesong??

  SvarSlett
 5. Hehehehe for en morsom blogg du har :)
  Vampire diaries < 3 OG EC <3 trur jeg er litt små in løøøøv med vampyrer jeg.. :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...