torsdag

Verdens raskeste browniekakeDette er den ultimate oppskrift for alle som har grønne fingre og dårlig tid  i kakebake-land. Denne smeller du effektivt sammen på under et kvarter hvis du ikke klusser for mye rundt med ingrediensene! Ulempen er at kake er en smule kaloriinnholdig.


Gjør sånn her
Sett ovnen på 200 grader (ofte glømmer jeg å sette på ovnen og kommer på det sånn ca. midtveis i mine kokkeleringer. Men skal dette her bli maks effektivt - så er det lurt å få i gang steikerommet så fort som mulig).

Smelt 150 gram smør. Rør smøret sammen med 3 dl. sukker (au), 1 1/2 dl. hvetemjøl, 2 ts. vaniljesukker, 4 ss. bakekako (unngå drikkekakao. Jeg prøvde det en gang i mangel av noe annet, og det blei liksom ikke helt det samme) og 2 egg. Rør alt sammen til ei brun og litt stappete masse. 

I oppskrifta står det at en kan  bare smøre ei springform på 24 cm., men min erfaring er at kaka henger seg likevel fast i underlaget. Anbefaler å dytte nedi et steikepapir i  springforma og så ha røra oppi. Steik i 10-12 minutter og avkjøl. 


Gløm kaloriene og NYT!! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...