torsdag

USA leker ikke butikk


Etter flere besøk i USA, så har jeg funnet ut en ting; amerikanere leker ikke butikk, de er butikken. Og det er da veldig merkelig at Dominique Strauss-Kahn ikke har fått med seg det? Med  advokatfirmaer på ethvert gatehjørne, proppende fullt av lekelystne i bransjen, så sier det seg jo sjøl at sjansene for at stuepika ville gå til en av dem var rimelig høg. 

Det er forøvrig godt at snuskete menn må stirre lyskasteren midt i mot. Leste for ei tid tilbake i et intervju med en av Oslos prostituerte at hennes høgsesong var når det var politisk toppmøte i byen. Snuskete menn kommer i alle slags innpakninger. 


7 kommentarer:

 1. Politikk, hersketeknikker. Satans femijevler.

  SvarSlett
 2. Vedr det siste avsnittet ditt... jepp, det kan jeg levende forestille meg.

  SvarSlett
 3. Æsj og ush....Godt USA slår hardt ned på sånt. Hva hadde han fått i Norge liksom??!

  Ha en god dag:)
  Klem

  SvarSlett
 4. De fleste menn som har makt eller status har visstnok et testosteron nivå utenom det vanlige.

  SvarSlett
 5. Hvis det er riktig at en fattig jente fra vest-Afrika ikke ville ha en hvit manns pikk og penger, så er dette nok den siste jente fra vest afrika som hadde denne moralen.
  Om ikke lenge vil denne samme jente få en erstatning på mangfoldige millioner i en sak der hun er eneste vitne. Jeg tror ikke et sekund på at hun er forsøkt voldtatt. Jentene i Vest Afrika spriker med bena i samme øyeblikk de ser en hvit mann. Man kan bare tenke seg hva de kan gjøre når de ser at den hvite mannen i tillegg er styrtrik.
  Jeg tror ikke menneskene har fått med seg at et menneskeliv i Afrika ikke er en skitt verd. De voldtar til og med kyllinger og dreper hverandre for en krone.
  Og i Afrika er denne saken en totalt uintressert sak.

  SvarSlett
 6. Jenter får sprike så mye de vil for meg, så lenge det er frivillig.

  Og en ting til; HEIA AFRIKA!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...