fredag

Shippingmote

Kunne ikke fatte og begripe hvorfor det skulle velte ut flere tonn med menn i slips fra inngangshallen på Lillestrøm togstasjon i går. Men da jeg gikk inn på Siljes moteblogg, så skjønte jeg straks hvorfor; det er shipping-messe i disse tider. Nå er kanskje ikke Silje så veldig opptatt av sjølve messa, og det skal hun da for all del slippe å være, jeg er ikke opptatt av det sjøl en gang - MEN hun går grundig og analytisk til verks når det gjelder Fredriksen-tvillingenes påkledning. De er visstnok verdt 60 milliarder kr., og da blir ikke ikke et antrekk fra Dolce&Gabbana noe å snakke om, tross alt.Men det jeg lurer litt på er om ikke Cecilie Fredriksens kjole kanskje er litt tynn i tøyet sånn ca. rundt brystpartiet? Eller er dette en slags Gaga-variant med teip og greier? Jeg bare lurer. Lurer også litt på den hånda som tydelig går i retning av samme kroppsparti.

Ellers noterer jeg meg at Kate er veldig tynn om dagen, men er fremdeles like stødig i sin elegante og enkle stil. Hun valgte enkelt og greit en beige kjole fra Reiss til den nette prisen 1600 kr. En trenger ikke være dyr i tøyet for å se flott ut!
The Norwegian shipping-twins arrive in expensive design during the shipping fair these days. The Norwegian blogger Silje has an analytic approach to their outfits, but I wonder if Cecilie Fredrikens had a boob slip this time? The navy blue dress was perhaps a little bit transparent. Or she just might hva made a Gaga-turn in fashion. I also notice that Kate showed up in an amazingly elegant dress when she met Obama and Michelle. You don't have to wear expensive to look elegant!

4 kommentarer:

 1. Sier meg enig i at kjolen er for tynn i stoffet rundt brystpartiet ja.. Hehe! Jeg likte kjolen til Kate mye bedre! Enkel og elegant :) God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Er det så nøye da? hehehe , så lenge millionene er trygt plasert....:))

  SvarSlett
 3. @Line: Kate er jo helskjønn! Døtrene til Fredrikesen er også det, men lurer litt på om det er bra at shippingdamer viser fram vorta under kjolen? Bare lurer.

  SvarSlett
 4. @Snakkemunn: Hehe! Jeg er egentlig litt misunnelig på sånne som kan kjøpe seg en kjole til 1200 kr. uten å ei eneste rykning i fjeset. Men jeg ville kanskje valgt en som var ikke var så gjennomssiktig akkurat der. Men så er jo kjolen litt kul, og... Off. Vanskelig detta!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...