søndag

Askepotts onde stesøstre

Britisk design? 

Alle er vel enige om at bruden var vakker, at brudens søster hadde en fantastisk kjole og at Victoria Beckham gikk med 16 cm høge hæler i fin symfoni med å være høygravid. 


Like heldige var kanskje ikke prinsens kusiner; Beatrice og Eugenie. Moder'n gikk faktisk så langt som å hevde at de så ut som Askepotts onde stesøstre. Nå er jeg helt sikker på at de ikke er onde, de er bare ikke like stødig på foten som Katie når det gjelder design. Bruden og søstera så ut som to svaner, også tropper disse to her opp med noe som minner mer om et karnevalkostyme enn et bryllupsantrekk. Det ligger tydeligvis ingen automatikk i at kongelige kler seg elegant. 


Håper forøvrig at vedkommende som satt bak Beatrice i kirka hadde lang rygg. 

13 kommentarer:

 1. haha..de har vel egentlig aldri vært særlig stødige på klesfronten de to stakkars. "godt" opplært av sin mor.. ;o)

  SvarSlett
 2. Har de fornærmet stylisten tror du?

  SvarSlett
 3. Hihi, helt enig! Lurte veldig på hvem de to fugleskremslene var, og så fant jeg det ut. Og da skjønte jeg delvis hvorfor min søster har kommentert dem som "stygge".

  SvarSlett
 4. Det ser ut som at Prinsesse Beatrice, slik som meg har på seg et elggevir i pannen. Slettes ikke bra. Det viser at penger ikke kan kjøpe alt :-)

  SvarSlett
 5. Huff, jeg synes synd på de:(
  Men ja, de er nok snille:)
  Ha en god kveld videre.
  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg har lurt veldig på hvordan dette elggeviret har blitt festa. Den hatten må da være framtung?? Kanskje den er laga av marengs.

  SvarSlett
 7. @Whitebite: Diana var vel et par hakk foran Sarah når det gjaldt eleganse, ja. Merkelig opplegg med disse hattene. Av alle hatter så velger hun DEN?

  SvarSlett
 8. @Ane: *gapskratter!* Jeg vurderer å sende bud på Beatrice og plassere henne i åkeren utafor Aur. Har hørt det er mye kråker der. Og jeg husker søstera di sin kommentar, ja. Hun er kanskje inne på noe.

  SvarSlett
 9. Ha ha, ja, så de hattene. Makeupen var de heller ikke helt heldige med.

  SvarSlett
 10. Huff, de burde fått litt hjelp (eller kanskje det nettopp er det de har fått...)! Jeg synes det ser ut som om Beatrice har spraylakkert en ramme med sløyfe og festet den på hatten. ("Speil, speil på veggen der...") Lurer på hvordan det i det hele tatt er mulig å kle seg slik som dette. Våger å påstå at "En symfoni i beige" er hakket verre enn påfugl-wannabe-look'en til Eugenie, men hva kan man vel vente av døtrene til en dame som valgte å ha digre skulderputer i SIN brudekjole...

  SvarSlett
 11. @Fru Ask Wilhelmsen: Det er litt synd på dem. Og det er litt flaut når de to andre søstrene i aksjon var så fantastisk flotte. Dessuten finnes det jo kongelige som får det til; jeg nevner Victoria og Madeleine. (Victoria var jo helt fantastisk i sin korallkjole *sukk*)

  SvarSlett
 12. @Hege: Tipset må være å sparke stylisten? Jeg trudde de hadde hjelp til slike ting. På den annen side; det var mange RARE hatter i det bryllupet. Tanta syntes det hele minna om et karneval. B

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...