søndag

Budsjettsprekk på 800 %

Jeg er litt i stuss over disse byggeprosjektene som foregår/har foregått i Oslo om dagen. Egentlig er det ikke meg i mot at byen får en liten ansiktsløfting, det er hyggelig å kunne vise turistene noen andre ting en Frognerparken og Akerselva - men det virker som om vi har en instendig trang til overgå budsjettene som settes opp i forkant. Og den ene byggesmellen etter den andre tikker freidig inn. Det må sitte en eller annen økonom i et skap et sted og ikke våge å se dagens lys når Holmenkollen fikk en budsjettsprekk på 800 %. Vi fikk riktignok et veldig hyggelig ski-VM, og det var jammen bra. Idrettsprestasjoner får oss til å glømme økonomi.

I dag har jeg avlagt et av Norges nasjonalsymbol et lite toppbesøk. Jeg kan bekrefte at det er langt ned til bakken, at det finnes toalett i toppen av tårnet og at heisen er småskummel. Det er også mulig å skimte operaen i det fjerne. Et annet bygg som fikk en liten ekstrasmell på 2,4 milliarder. Hvor mange prosent budsjettsprekk er det?

Oslo's new building projects exeed the budgets with billions. It is nice that our Captial get a face lift, but where are the economists who put up the budgets? Probably hiding in a cupboard somewhere trying to avoid public appearances. Today I visited one of our nation's symbols and I can confirm that the elevator is a bit scary, there is a toilet at the top and a long way down to the ground.

9 kommentarer:

 1. Jiiiiiizzz for en sprekk... Godt skrevet:)
  Ha en fin dag..
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, pengene kommer jo fra et sted...

  SvarSlett
 3. Og jeg er tilbake som Anonym... Hilsen Siven

  SvarSlett
 4. @Ask: Takk! Hyggelig at du synes det *smil* Jammen godt vi fikk et flott VM oppi alt dette.

  SvarSlett
 5. @Siven: Pengene kommer vel fra lommene våre..

  SvarSlett
 6. Hehe...neida...bare en budsjettsprekk på noen fåååå prosent;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...