mandag

Keep calm Carry on


Ida Larmo har vært så elskverdig å la meg få låne noen av tegningene sine til bloggen min. Og det er jeg veldig takknemlig for! Jeg leser enruteren hennes jevnlig og leser gjerne om igjen fordi det er morsomt, ondskapsfullt, sarkastisk, sjølironisk, ærlig og ikke minst; lokalt. 


For litt siden oppdaga jeg på ei samling i teaterlaget at Ida har jo faktisk pynta opp en hel vegg i gymsalen på ungdomsskolen. Det hadde jeg glømt helt bort, men etter litt gloing på den veggen - så husker jeg at det var store samtaler på bussen hjem til Rømskauen om den enruta på veggen i gymsalen. Mest fordi den er morsom og veldig gjenkjennelig. 


Som blogger er det viktig å få treff på bloggen sin, og jeg har alltid blitt fortalt og forklart at du finne deg et tema som du skal blogge rundt for å få lesere. Ettersom det er veldig mange jenter/damer som blogger, så blir det naturlig nok mange interiørblogger. Jeg leser mange av dem jevnlig sjøl, og blir lysegrønn av misunnelse av hvor fine og fjonge hus det er rundt omkring. Sjøl har jeg kun sporadiske innslag av interiør, og ville blitt umåtelig rastløst over å konstant ta bilder av møbler og loppisfunn for å få dem ut på bloggen. Men til alle som har kommet med velmenende tips; Jeg har mange lesere også som kreativ heisablogger!! Hah! 


Ida har også oppdaga de tedrikkende interiørbloggerene med pastell rysjeskjerf og Cathrineholmkanne. Og på ett eller annet mystisk sett så blir mange av bloggene likevel veldig like! Legg bare merke til ugla i bakgrunnen. 


Les mer: Idas mildt ondskapsfulle enrute 'Spessielt'
Les mer: Delta i Ida Larmos lotteri! 

4 kommentarer:

 1. Ugle! Det var det jeg fikk ut av innlegget der! ;o) Haha, neida...

  Ugler finner man definitivt på bloggen min, men ikke så mye interiør. Og selv om jeg også er innom en del interiørblogger, er det hverdagsblogger og "heisablogger" som trekker mest. Alle disse like husene med alt det like interiøret er ikke så interessant! :o)

  SvarSlett
 2. Jeg syns det er nettopp det at du skriver om alt mulig rart som gjør blåggen dn så bra. Hilsen en fæn.

  SvarSlett
 3. @Heidi: Haha, du er ei ugleglad dame! Jeg liker også ugler. Har uglesmykke og uglelysestake. Veldig snask! Er litt enig med deg i det siste der, også. *smil*

  SvarSlett
 4. @Bøllemamma: Naah, en fæn! Så stas!! *smil* Jeg liker bloggen din også veldig godt!! Hilsen re-fænen *hihi*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...