onsdag

Sexy mage retusjert vekk


Adam Lavine lever det glade liv som vokalist i Maroon 5 og som kjæreste til en russisk modell med et langt og vanskelig navn. Det er lenge sia jeg har hørt noe på Lavine, og jeg veit virkelig ikke om de noen gang vil klare å toppe hiten 'This Love', Men plutselig dukka han opp i Russland på forsida av et motemagasin. Og noen ganger kan de merkeligste ting skje. 


Russiske forsider
Denne forsida på russiske Vogue er i seg sjøl ikke så kontroversiell. At voksne mennesker kler av seg naken og stiller seg foran ei linse kun med et skjerf vikle rundt halsen har jeg, og mange med meg, sett før. Men er litt usikker på om jeg synes det er sexy, kjedelig eller rett og slett trashy? Hva synes du??


Uansett, det er et bilde inni bladet som får oppmerksomhet. Dagbladet var behørig ute med å kommentere fordi Lavine mangler en del av magen. *Au da* Dette må være i samme kategorien for retusjerte tabber som både Beyonce og Angelina Jolie har vært utsatt for?? Jammen godt at modellkjæresten kompenserer med elegante bein og pen stjert.


Les også: Hvordan skal retusjert Britney få meg til å følge meg bedre?? 


Adam Lavine and his Russian girlfriend appeared appered naked/half naked in a photo shoot for the Russian Vogue last week. The only problem was that a part of Lavine's stomach was missing! Very good that he has such a sexy and long-legged girlfriend to partly cover up for the mistake..2 kommentarer:

  1. Jeg så den magen ja, og synes den så ganske så merkelig ut!!
    SV: Jeg har ikke fått noen mail jeg må godta, men ser at du står under mail-followers. Det betyr kanskje at du får mail hver gang jeg lager et innlegg....jeg er ikke helt sikker på åssen det funker egentlig :) Har du bloglovin er det kanskje lettere å følge bloggen der...da kan du klikke i høyre kolonne på "følg med her" :)

    SvarSlett
  2. Jeppsen! Jeg får mailbeskjed hver gang det dukker opp nye ting hos deg. Litt usikker på åssen BlogLovin fungerer, jeg??

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...