onsdag

Dancing Queen


'Dancing Queen' blir nesten uten unntak rangert som den største Abbalåta, og er derfor programforplikta til å bli sunget under en konsert. I klippet er  Lorentzon og Berguist i full gang på Rømskog kulturhus med det som omtales som Abbas signaturlåt, og det er ikke vanskelig å slå fast at dette går riktig så bra!

Musikalsk gymnastikk
Jeg har sjøl prøvd å synge denne låta (sånn trygt plassert hjemme på kjøkkengolvet) og funnet ut at den er en musikalsk gymnastikkøvelse. Det er veldig langt mellom topp og bånn i stemmeleiet. Det er liksom denne og 'Take a Chance' som er de store Abbanøttene. 

Les også: As good as new 


Legger ved også et klipp fra originalen. Synes det er riktig så sjarmerende hvordan Agnetha og Frida virkelig setter jumpsuits på motekartet. Synes også det er noe befriende over hårsveisen til bandets karer. 


'Dancing Queen is considered to be Abba's signature song, and this weekend the Rømskog girls sang it with great quality. I've tried to sing this song myself (rather privately), and reached the conclusion that it is a difficult song to sing because of the wide range in tones. I've also added a clip of the original Abba and is deeply impressed by the costumes. And the guys' hair. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...