tirsdag

Retroputer fra Lombok!Da Britt med bloggen Casa Fuglesteg skreiv et innlegg der hun ønska seg ei lampe fra Lombok, så blei jeg bittelittegranne nysgjerrig på hva som kunne finnes i den nettbutikken av spennende saker. Jeg oppdaga raskt at de har mye fletta ting og tang; alt fra serveringsbrett til speil, liksom. Nå er kanskje ikke jeg så veldig glad i fletteting, men de har noen veldig friske puter der som alle definitivt bør ta en kikk på! 

Les også: Retroliv 

When Britt on her blogg presented a deep wish to buy a lamp from Lombok, I became slightly curious on this webstore. They have a lot of merged products, which I don't fancy that much. But they do have really colourful cushions that I reckommend everybody to check out! Enjoy! 

9 kommentarer:

 1. Det er nogle fine puder! :)

  Og tak for din forklaring! :) Jeg skal nok tænke over, hvad der er særligt interessant at læse for tiden.

  SvarSlett
 2. Kjempefine puter! Nå er det tid for puter, jeg vil gjerne ha massevis av puter i sofaen. Jeg ønsker deg en fortsatt finfin uke :)

  SvarSlett
 3. Nå er det virkelig putesesong! Disse var fine! Jeg ønsker deg en fortsatt finfin uke :)

  SvarSlett
 4. Friske farger, ja!

  Apropos leseprsjekt : Har forresten lest en ny bok som jeg anbefaler. Se bloggen min,

  SvarSlett
 5. @Britt: Jeg fant fram. Men det var også et sted i GB som heter Lombok, så i starten havna jeg rundt på diverse turistinfosider. Også synes jeg det er over gjennomsnittet morsomt at Lombok ligner på lommebok. Hehe. Digga disse putene!

  SvarSlett
 6. @Anne Lise: Høst er putetid!!

  SvarSlett
 7. @Mette: Takk for lesetips! Jeg sjekker det ut *smil*

  SvarSlett
 8. @Stina: Tusen takk! Jeg venter i spenning! *smil*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...