onsdag

Pink Britney


Britney har gitt tillatelse til å bruke uretusjerte bilder av seg sjøl i en reklamekampanje. Dagbladet hadde som sak forrige at nå skal britiske myndigheter skal bruke bildene i en kampanje retta mot barn for å øke fokuset på det skeive kroppsidealet i samfunnet. Barnepsykologer og fotografer gir Britney god kreditt for å tillate bruken, og mener det er viktig at personligheter som henne viser at de komfortabel med egen kropp. Samtidig mener også flere at dette kan ha en positiv effekt barns egne holdninger til egen kroppen.

Dette er jo vel og bra, men jeg har studert bildene litt mer inngående og funnet ut at det er kanskje ikke først og fremst Britneys kropp som er mest retusjert? Riktignok har stjerten fått seg et løft og beina blitt tynnere, men det er vel strengt tatt bakgrunnen som er mest retusjert. Eller? 


Les også: - Hvor er Nadyas baby? 
Les også: True Blood-Jessica's fangin'


Britney has given permission to use her touch up photos in a campaign in Britain to help children with their self esteem. She has recieved good feed-back on this from psychologists and photographs. But isn't the background more touched up than Britney herself?? Check out the photos. 2 kommentarer:

  1. God pointe ;) Men dejligt initiativ! Det er rart at se, at hun heller ikke er så stram længere :)

    SvarSlett
  2. Hun er definitivt ikke like stram, og det er helt ok. Alt skal fikses på nå om dagen, det er litt slitsomt..

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...