torsdag

Replayjakke - videobloggNoen venninner må nok ta på seg litt av skylda for at jeg har blitt mer interessert i gjenbruk og retro etter utallige henvisninger til sterke farger og Katharina Holm-kjeler.  Men egentlig starta dette med at jeg fant ut at slengbukser er noe av det tøffeste plagget som er å få tak i, og dermed kasta meg over Replay som produserte opp nydelige bukser med høgt liv og vide bein. Kjøpte tre bukser på rappen og har nesten slitt de ut. 


I det siste har jeg vært innom Fretexbutikker både i Oslo og på Lillestrøm for å se om det er mulig å gjøre noen gode kjøp, og kanskje kommer over noe som ikke alle andre har. Denne uka kom jeg over ei Replayjakke og fikk hikke av rein begeistring. Se videobloggen for mine Fretexerfaringer!! 


Check out my video blog on my new Replay jacket. I bought it in one of the Salvation Army stores!4 kommentarer:

 1. Smart, er enig. Her i byen har vi 3rd hand butikk, veldig bra det og. Og morsomt med vidoiblågging :)

  SvarSlett
 2. Så moro at du synes det! Litt skummelt :-S Hva heter butikken der du bor? Har de nettside?

  SvarSlett
 3. Den heter Spin Sector. De har ikke en nettside annet enn en på Facebook.Det går sikkert an å ringe dit, ho er veldig trivelig og flink ho som jobber der. Har du forresten sjekka Epla, er en del som selger vintageklær der. Svigerinna mi har kjøpt en kjempefin 50-talls kjole der.
  Ha en herlig kveld :)

  SvarSlett
 4. Så kul videoblogg! Kul jakke. Eg har ein knall raud retrokjole kjøpt på topshop-retroavdelinga. Eg likar 50-tallssnittet, det passar meg godt.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...