søndag

Next to Normal

Som lita jente drømte jeg om å bli musikalstjerne på en fasjonabel scene på West End i London. Jeg tilbrakte mange timer i hamvnehagen sammen med ripsbuskene i ville 'I morgen'-arier fra den berømte musikalen 'Annie'. 


Det gikk opp et lyst for meg da jeg skjønte at bodde på Rømskog. Ei østfoldbygd klemt innimellom Akershus og Sverige, langt fra teaterscener og midt inni en diger skau. Det store høgdepunktet blei derfor den årlige juleforestillinga i skolens regi, der vi fikk krafse rundt på det gamle kostymelageret sammen med diverse skadedyr. Gjennom seks år var jeg alt fra hyrde nr. 3 med diger, krokete pinne i hånda en replikk til Espen Askeladd med pannekakevedheng og veldig mange replikker. 


I dag er jeg en del av assembléet til Bjørkelangen Teaterlag. Det blei aldri noe ut av den musikalkarrieren, jeg blei lærer istedenfor. Men det er fint å kunne drive med teater på hobbybasis, og det er fint å fortsatt kunne ha stor glede av de profesjonelle teatrene som publikummer. Og snart skal jeg avgårde på ei forestilling som jeg har venta vettet av meg for skal komme med ekstraforestillinger!


Og nå er den her igjen, og i november skal mamma og jeg på Det Norske Teatret i Oslo for å se den; musiikalen 'Next to Normal'. Fantastisk musikk, stort alvor og gode prestasjoner. Kritikerne har ikke applaudert ferdig enda. Og jeg gleder meg til å se en av mine favoritter i sving; Heidi Gjermundsen Broch. 


Trykk på bildet for å komme til teatrets
hjemmeside

10 kommentarer:

 1. Ser helt klart deg som teaterdame, du gjør deg godt på videoblågging :) Gleder meg til neste!

  SvarSlett
 2. Hehe, så koselig at du synes det! Det kommer mer. Har bare et munnsår som jeg må bli kvitt først. *grrr*

  SvarSlett
 3. Leker litt med tanken på vlågging jeg og, men vil ikke vise fjeset mitt eller noen av de andre her i huset. Går jo an å filme andre ting og bare prate, da, så kan vi jo ha så mange munnsår vi bare vil ;) ø

  SvarSlett
 4. He he, sånt drømte jeg om også! Men det fikk bli lærer her også - da får man jo opptre i liten skala daglig;) Og jeg vokste opp i Trøgstad;)

  SvarSlett
 5. Yes, den har jeg sett, gled deg!
  Jeg drømte om å bli operasanger, men det blei jeg jo langt i fra. Kanskje fordi jeg fokuserte mest på å ta imot applaus og neie? Ikke blei jeg lærer heller.

  SvarSlett
 6. høres gøy ut!
  kjekt med teater!

  SvarSlett
 7. @Pia: Næh? Trøgstad??? Hei Nabo!

  SvarSlett
 8. @Elisabeth: Hehe! Hva blei du da??

  SvarSlett
 9. @Whitebite: Teater er nerve. Elsker det! Og så er det koselig å ha med mamma'n sin.

  SvarSlett
 10. @Bøllemamma: Gjør det! Gjør det! Munnsåret er snart ok igjen nå, heldigvis. Blir like forbanna hver gang, men har funnet Compeed (!) for munnsår som gjør det lufttett. Og da smitter det iallefall ikke og byllene får ikke luft. *hevn*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...