onsdag

I will always love youGrammy er jo årets store musikkfeiring i USA, og i år så blei den prega av at Whitney døde og at Adele vant så mange priser at hun knapt greide å bære dem alle sammen. En av de flotteste framføringene under årets Grammy var jo Jennifer Hudsons sterke framføring av Whitney varemerkelåt; I Will Always Love You. Jeg er bare så glad for at det ikke var meg som skulle fram der og synge den sangen, for det må jo være litt av en kraftanstrengelse. Hør Jennifers vakre tolkning i klippet under! 


Les også: 
Christina Aguilera hyller Etta James i hennes begravelse med framføringa av At Last. Utringninga var djup, men hun synger flott!! Klikk her for lese mer!  
Adele kaller Etta James for den ultimate originalen. Det er jeg helt enig i! Les mer på denne linken!

4 kommentarer:

 1. Sv: Slimposebetennelse heter det jeg hadde...da hadde jeg betennelse i en slipose i skulderen. Det var helt j.... vondt. Det er vanskelig å forklare, men det kjentes ut som en kniv som skjærte gjennom skulderen min hver gang jeg rørte armen litt for fort/høyt/feil... Det var en ubeskrivelig smerte, og jeg gikk over et halvt år før jeg kom meg til legen og fikk kortisonsprøyte. Jeg sliter fortsatt med vond skulder, enda det har gått fire år nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi.. Eller uæh. Jeg er bedre, heldigvis.

   Slett
 2. Elsker Jennifer Hudson, bare synd at hun også har blitt tatt av slankehysteriet...

  Ha en fiiin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hudson har gått ned bra i vekt, ja. Men det er lenge til hun passerer Jolie i tynnhet, heldigvis! Fin dag til deg og, Britt! <3

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...