torsdag

Morsom Kristen Stewart-parodi!


For mange av oss nordmenn er nok Valentine's Day noe kliss som amerikanerne holder på med, men jeg har sett en økende trend blant unge der de lusker rundt på Nille for å finne en liten bamse, eller hjertesjokolade, som de kan spandere på kjæresten. 

I denne parodien av Kristen Stewart så får blir det forklart hva som er greia med denne dagen, og Frk. Stewart mener selvfølgelig hun er den beste til å bidra her ettersom hun spiller hovedrolla i vår tids store romantiske fortelling; Twilight. Dette er bare så glitrende pønska ut og så tatt på kornet at det er en fryd å se på. Sjekk ringene! Sjekk krafsinga i håret! Sjekk de litt halvdumme kommentarene! Les også:
Det er laga en duett til Edward og Renesmee i den siste Breaking Dawn-filmen. Det må bli tidenes cute boost, eller? Les mer her!
Det går rykter om flere Twilight-filmer! Jackson Rathbon skal ha hatt en liten forsnakkelse til mediene for en stund siden! Klikk her for å lese mer!
Da har Barbie-Bella og Ken-Edward i bryllupsoutfit kommet. Ante virkelig ikke at vampyrer kunne opptre i en slik form. Les mer her! 8 kommentarer:

 1. He he morsom video:) Flink til å etterligne Kristin Stewart:)

  SvarSlett
 2. haha
  Snakk om å ta dama på kornet!

  SvarSlett
 3. Hihihi!! Fin parodi;-) Og svært oppklarende også, BTW - visste ikke at det var derfor vi hadde sjokoladehjerter, altså.

  SvarSlett
 4. Hvor finner du alt???? Jeg ler meg skakk!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...