torsdag

Anger management


Snart er Charlie Sheen tilbake igjen i sadelen etter at han blei kasta på stompen ut av tv-serien Two and a Half Men. Kanskje ikke så rart, når han gikk offentlig ut og sa at tv-serien var elendig. Akkurat det er jeg ikke uenig i, den sitcom-serien var helt elendig. Men det var ingen som turte å si det, og derfor blei det skikkelig hareball når en av skuespillerne gjorde det. 

Charlie Sheen har den siste tida fått rykte på seg for å være ei bølle der han slenger med leppa til alt og alle etter hvor dumme han synes dem er. Det har vært gudinner/elskerinner, rus og nok av uttalelser som har fått flere enn bestemor Judith til å sette maten i vrangstrupen. Sjøl har jeg sans for Sheen, ikke fordi han er en eksepsjonell god skuespiller, men fordi han er brutalt ærlig med en snuskete bransje. Og det trenger bransjen! De trenger en løs kanon som sier at noe stinker, for det er mye som stinker der!! Dessuten lever jo alle tabloider som blodigler på Sheen; de gjør gode penger på at han bedriver aktiv leppeslenging.

I juni har Charlie Sheen premiere med sin nye tv-serie Anger Management, og er en adapsjon av filmkomedien med samme navn. Charlie skal spille Jack Nicholsons rolle som rådgiver! Så det er store sko å fylle for Hr. Sheen sånn sett. 

Det kan virke som om det forrige tv-selskapet, Warner Bros, ikke ser med helt blide øyne på at Sheen har fått nytt tv-show. De har sendt ham et brev med advarsel om at FX (som skal produsere serien) ikke må bruke bilder av Sheen fra Two and a Half Men. Her er vi virkelig på et fy-fy-nivå. Sheen lar seg ikke pille på nesa og svarte følgende til Warner Bros:

I'm thrilled. It insulates me from having to redundantly see myself in the idiotic bowling shirt. Perhaps if Warner Bros. spent as much time and energy focusing on THEIR show, it wouldn't be such a steaming pile of ass. 

Jeg sier: HAHA!! 

Les også: 

2 kommentarer:

 1. I seriously hope Charlie can keep his act together in this. I am a HUGE fan and would LOVE to see him come back strong.

  Klem,
  Kimberly

  SvarSlett
  Svar
  1. I think FX wants him because then they will get a lot of attention. But I kinda like that he is outspoken, even though he has crossed some limits..

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...