mandag

You are good enough


Whitney Houston blei gravlagt i helga, og det med gullkiste og gullbil og flere kjendiser tilstede. En av dem som virkelig holdt en flott tale var Kevin Costner. Alle husker vel The Bodyguard, som tidenes romantiske der sangstjerna og livvakt forelsker seg. Men hvem skulle trudd at at sjølveste Whitney sleit med dårlig sjøltillit? Men det gjorde hun. Ikke vokalmessig, men i forhold til skuespillet. Nå var riktignok Costner en standhaftig kar, og ville ha henne til hovedrolla - til tross for at hun var uerfaren og farga. Og han fikk det som han ville. Og etter The Bodyguard, så lagde Houston flere filmer - så noe må han ha gjort med sjøltilliten hennes. 

Det var en rørt Costner som holdt minnetale for Houston i helga. Han var spesielt invitert for å gjøre dette, og retorisk er dette helt i verdensklasse. Se talen i klippet under!


Les også: 

2 kommentarer:

  1. Det er alltid trist når noen dør, men på den positive siden, hvis det finnes en himmel kan de jo ha den konserten da, det er mange veldig flinke artister der oppe.

    Har forresten ikke sett "The Bodyguard" enda, hvis jeg plutselig kommer over den på biblioteket så kan det hende jeg gjør noe med saken :)

    SvarSlett
  2. Det var noe sånt Costner sa også! The Bodyguard er en ultraromantisk film som bør sees!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...