onsdag

Lise Karlsnes 'Red Hot'-musikkvideo


Kommentator Stein Østbø drar seg i håret fordi Lise Karlsnes fikk wild card-kortet under årets MGP. Og jeg drar med ham. Ikke nødvendigvis fordi Lise Karlsnes er så dårlig, men fordi at det er så mange andre som var bedre. Coctail Slippers og Lisa Stokke hadde for eksempel ikke vært unaturlige valg å sende videre til hovedfinalen. Førstnevnte hadde et fyrverkeri av framføring og ei god låt. Lisa Stokkes låt var ikke riktig like god, men fortjener å gå videre pga. vokalprestasjonene og tilstedeværelse på scenen. 

Karlsnes Sailors viser kun ei motebevisst dame som kler åltrange, svarte tights og med god hoftesving. Og kule kulisser. Men utover det så ser jeg faktisk ikke hva hun har i hovedfinalen å gjøre. Men det kan godt være at Stein Østbø har rett i at hun er bare er en  favoritt på Marienlyst, og derfor fikk billetten med seg i baklomma. 

Lise Karlsnes er også ute med ny plate om dagen Dance or Die, og følger den kjølige elektropoplinja som Sailors er et produkt av. Og Red Hot er faktisk ganske så bra! Så kanskje det var denne som burde vært med i MGP?


Les også: 

2 kommentarer:

 1. Helt enig! Red Hot er langt bedre enn Sailors. Jeg er imidlertid et stort Briskeby-fan, så jeg følte meg pliktet til å kjøpe det nye albumet Dance or Die. Det er ikke så ille, men det kunne vært mye mer å skryte av. Jeg likte stilen hennes som Lise of the Woods bedre, men det var bare en låt, så man veit aldri!

  Men hey, god blogg! Jeg skal begynne å lese mer her inne! Hvis du er interessert i film så sjekk gjerne ut min også! Keep up the good work!


  http://torsdagsfilmen.blogspot.com/

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig interessert i film! Og takk *stort smil*

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...