mandag

I'm sexy and I know it!For oss nordmenn så er det kanskje ikke så lett å skjønne greia med Super Bowl. Denne peanøttforma fotballen som noen menn med latterlig breie skuldre løper rundt med under armen, er et særamerikansk fenomen. Her til lands skjønner vi ikke en gang reglene. Basketball er langt enklere! Men i USA er Super Bowl årets sportsbegivenhet. Og det er i pauseunderholdninga de virkelig store artistene får lov til å vise seg fram for millioner av seere. Hvem husker vel ikke Janet Jackons puppeglipp? Det var Super Bowl. Og det var det året flest amerikanere satte kaffen i halsen. En pupp på tv i beste sendetid er ikke bra.

I år var det Madonnas tur til å opptre, og det gjør hun i beste madonnske stil. Her er det så høg showfaktor at taket omtrent sprekker! Hun kommer inn på ei trone som ei romersk gudinne og avslutter med gospel. Det er ikke noen andre enn Madonna som greier akkurat det. Med på laget har hun Nicki Minaj, Cee Lo Green, M.I.A og LMFAO. Sammen framfører de et utvalg at Madonnas største hits samt det siste singelslippet; Give Me Your Luvin'.

Og som popdronninga over alle popdronninger synger; 'I'm sexy and I know it!'. Ikke verst av ei dame som er på alder med mamma.


Les også:

2 kommentarer:

 1. Nei, den greia der skjønner jeg ikke. Tror man må være innfødt amerikaner for å fatte hva det spillet og showet går ut på, gitt.
  Men var det ikke en artist som viste finger'n i år? God underholdning.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, og det er veeeeeldig stort. M.I.A viste finger og Adele har vist finger. Tydelig året for fingeren, dette.

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...