mandag

Dansende godfølelse

Jennifer Grey er tilbake i dansemanesjen etter at Patrick Swayze døde i fjor. Cecilie Skog er med i danseprogrammet "Skal vi danse" etter at ektemannen Rolf Bae forulykka i et isras i 2008. En får liksom en slags empatisk godhjertahet når de da dukker opp igjen i slike forum.

Da dommerne kommenterte Greys første danseopptreden, så var det med klare hentydninger til at en viss herremann ville være stolt av henne for å gjøre comeback. Og med ett strømmer dansescenene fra Dirty Dancing tilbake i hopetall, og alle kaster seg over telefonen for å stemme henne fram. Heldigvis kan Grey danse, så uansett vil hun være en verdig vinner.

Skog er den vakre guttejenta med det vannvittige flotte året (som forøvrig alle jenter misunner henne), som har hatt en hverdag og interessefelt langt fra paljetter og stiletter. Nå har hun lagt ned isøksa for ei stund, og utfordrer seg sjøl ved å delta i et danseprogram . Det er ikke sikkert hun vinner, men det er et tegn på at hun stadig kommer seg videre. Og det gir oss en god følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...