mandag

Kong Aris nye klær

Det kan virke som om hver gang Ari Behn åpner munnen eller gjør noe (f.eks. skrive bok eller lage påfugl-servise), så blir det bråk i en eller annen leir. Denne gangen gjelder det ei pressemelding for et svenske klesmerke der han omtales som kongelig. Forrige gang han var ute og klampa litt i klaveret var da han mistenkte seg sjøl for å være bipolar og kunne derfor ha perioder der han drakk på dagtid. Carl-Erik Grimstad og Trond Nordby kan bare hyle så høgt de orker om at han skal stramme seg opp og følge gitte regler for hva som er kongelig, eller ikke-kongelig, å gjøre - det kommer aldri til å skje at Behn hører på det øret, uansett. Dette vil være en episode av mange episoder, og sjøl om det kongelige hoffet har fått en litt løs kanon i rekkene, så bidrar det i det minste til liv og røre. Og det er vel knappest et problem med denne kongelige pressemeldinga ettersom folk flest veit at han ikke besitter blått blod? Ikke er han gift med kronprins Haakon heller og vil derfor aldri ende opp som konge i Norge.

 Ari Behn er og blir sin egen herremann, som vant prinsessa - men som nå går for sitt eget kongerike.

4 kommentarer:

 1. Hvis de to er lykkelig sammen og barna har det bra, er det vel ingen av oss som har noe med hva de gjør i privatlivet. Hvis det stemmer at han er bipolar, har han det sikkert ikke godt hele tiden stakkars. Jeg synes de er et helt uvanlig par som setter litt farve på en grå hverdag.

  da beundrer jeg

  SvarSlett
 2. Jeg har også sans for disse to, du veit aldri hva som kommer, liksom..

  SvarSlett
 3. Så lenge Mærta bestitter en prinsesse av Norge-tittel så berøver det oss alle hva dette eksteparet foretar seg. Si fra deg tittelen Mærta, så kan du og klovnen din gjøre hva f dere vil!

  SvarSlett
 4. Nå er det vel strengt tatt ikke Märtha som har vært med i kleskampanjen. Jeg synes ikke hun skal si fra seg tittelen sin fordi hun og gemalen er noe uortodokse. Behn er forresten ikke utdanna klovn etter hva meg er bekjent, han er forfatter og kunstner.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...