lørdag

Sofahopp og jakkestunt

Det er kanskje ikke så unaturlig at Katie Holmes vil vente med å få barn med en mann som kan ha bipolare trekk. En hel verden satt med forundring i øya da Cruise hoppa rundt i sofan til Oprah - og lurte på åffer denne litt kortvokste, men barske, mannen plutselig fikk slike innfall.

Det har vært noe intenst og merkelig over dette forholdet mellom Cruise og Holmes. Katie bedyra tidlig at hun som ungjente drømte om å gifte seg med Cruise. Så løp Cruise rundt i mediene og gjorde forskellige sprett som et bevis på sin forelskelse og ekstatiske kjærlighet til Holmes. Deretter kom Suri, som de først ikke ville vise fram, men så ombestemte de seg, og ville visse henne fram likevel. Det var starten på en eneste lang photo shoot av et moteoppdratt barn med høge hæler, prikkete kjoler og bestevenner som heter Beckham til etternavn. Derfor kan det kanskje være like greit med en liten pust i bakken, for samme karusellen med en til kan føre til utbrendthet.

Det mest stilige som paret har gjort er forresten Vanity Fair-forsida med Suri inne i jakka til Tom. En direkte allusjon til Paul McCartneys foto med dattera fra 70-tallet. Applaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...